Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Такова нещо не съм виждал

Създайте нова тема   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Форум за електроника Форуми -> Ремонти (на битова електроника)- Electronic equipment repairs

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
pipi_to
Гост

МнениеПуснато на: Вто Авг 24, 2004 12:08    Заглавие: Такова нещо не съм виждал Отговорете с цитат

Става въпрос за CD за кола Clarion DRB3675R - купих го развален, смениха му крайното стъпало - имаше солидна цепнатина, една пътечка я замених с жичка, че беше напълно изгоряла, няколко диода да панела и CD-то проработи..., но не там е проблемът.
Като го пусна на 12 V си работи, всичко точно, радио, CD, от 11V до 17V работи без проблеми. Но като го сложих в колата, запалих двигателя, пуснах CD-то - даже и не искаше да завърти диска, пробвал съм всякакви варианти - загасена кола пуснато CD, като запаля, спира, запалена кола вкарвам друг диск - не иска да го завърти, изобщо работи ли двигателя - CD-то не иска да отлепи. Но има е един чалъм - като го пипна отзад по желязната му кутия и тръгва при запален двигател, много странно защо този проблем го прави само при запален двигател. Някой ако има обяснение ще ми е от помощ Smile).
Върнете се в началото
pipi_to
Гост

МнениеПуснато на: Вто Авг 24, 2004 12:09    Заглавие: Отговорете с цитат

Забравих да подчертая, че радиото си работи във всички ситуации.
Върнете се в началото
Boiko
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: София-Люлин 8 зад Билла 0888 491 426

МнениеПуснато на: Вто Авг 24, 2004 12:34    Заглавие: Възможно ли е? Отговорете с цитат

Възможно е някоя маса да не е наред и при запален двигател да вкарва брум от алтернатора и да обърква CD-тo.
Бойко
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
alexandro28
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Вто Авг 24, 2004 15:27    Заглавие: Отговорете с цитат

липсва му или масата или си го свързал лошо ,наи вероятно си взел клема 15 за маса или нещо подобно ,вързал си го неправилно слема 15 става 12в. когато си на контакт или двигателят работи ,при покой +12в на нея няма,провери това,успех
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Yahoo Messenger
kostadin iantchev
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: sofia

МнениеПуснато на: Вто Авг 24, 2004 19:54    Заглавие: сложи му филтър на захранването Отговорете с цитат

ако не стане пиши каква е колата.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Alex01
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Шумен

МнениеПуснато на: Вто Авг 24, 2004 20:12    Заглавие: Отговорете с цитат

Провери си болтовете за стягане на CD-то към дъното и лентовия кабел.Може би е лоша маса.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
pipi_to
Нов потребител
Нов потребител

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Чет Авг 26, 2004 10:56    Заглавие: Отговорете с цитат

Някой навит ли е да го погледне, аз съм от Сф, свободен съм всеки ден.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Форум за електроника Форуми -> Ремонти (на битова електроника)- Electronic equipment repairs Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети