| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Гост
|
Пуснато на: Чет Авг 12, 2004 8:30 Заглавие: |
|
|
| Миналата година имах същия дефект.Оказа причината в оптрона.За всеки случей смени и Q621.Успех |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Наско Активен потребител

|
Пуснато на: Чет Авг 12, 2004 10:54 Заглавие: благодаря за идеите днеска ще пробвам |
|
|
| в общи линии разбрах какво трябва да пробваm ще опитам тези неща и ще ви кажа резултата, а e-maila ми е [email protected] |
|
|
 |
Наско Активен потребител

|
Пуснато на: Вто Авг 24, 2004 19:43 Заглавие: Телевизора все още се гаси |
|
|
| Здравейте,сьжалявам за забавянето!Сега смених оптрона и транзистора но никаква разлика,но сьм забравил/за което сьжалявам/да спомена,че се гаси само когато има тв сигнал,а когато няма, няма проблем работи!!!! |
|
|
 |
fishev Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Авг 24, 2004 19:48 Заглавие: |
|
|
| На МК8 съм брал ядове със телетекста защо не го махнеш за проба трябва само га го отпоиш и да видиш на кои два пина минава видеосигнала сложи мост на тях и пробвай без телетекс Успех |
|
|
 |
dima Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Авг 25, 2004 5:55 Заглавие: |
|
|
Откачете за проба диода за X-RAY мисля,че беше D283,ако телевизора е с телетекст елеминирайте го,а също така сменете ИС за захранването на телетекста. _________________ Димитър |
|
|
 |
Наско Активен потребител

|
Пуснато на: Сря Авг 25, 2004 18:17 Заглавие: Телевизора трьгна |
|
|
| Здравейте,телевизора трьгна както трябва сега повредата беше следната-стабилизатора na 5 v -IC 963 не работеше както трябва менеше напрежението от 3-4V значи смених го разбира се сьс нов и телевизора проработи !Mежду краката на стария стабилизатор имаше окис!Това е прозаична повреда но нали човек се учи докато е жив!!!Закривам темата!Много благодаря на всички които дадоха идеи!!! |
|
|
 |
|