| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
RC Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Яну 27, 2006 13:45 Заглавие: |
|
|
valentin subashov, а кубатурата каква е?
Дограма, изолация, какъв е самия климатик....? |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
коцев Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Яну 27, 2006 14:55 Заглавие: |
|
|
Имам електромер на специална поставка с контакт и днеска в 1 часа съм включил моя климатик и утре в 1 часа ще видя колко киловата е навъртял.За сега за 2 часа е дръннал 2 киловата и ако за 24 часа ме аргаса с 24 киловата то това прави по 20 стотинки киловат 5лв .30 дни по 5 лв ето ти 150лв Честито на утопляващите се с климатик.Става въпрос за сервиза ми 20 кв. с външна изолация. _________________ В един цирк играем и номерата си ги знаем...  |
|
|
 |
pamporov Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Яну 27, 2006 15:48 Заглавие: |
|
|
| Електромера трябва да е вертикално разположен! |
|
|
 |
valentin subashov Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Яну 27, 2006 20:20 Заглавие: |
|
|
| RC аз нямам климатик.Интересно ми бе да кажете колко излиза разхода с климатик,защото тук сме на местно парно котле на дърва и въглища и за отоплението на нашия етаж са три стаи(16 кв. м. +12кв.м.+12кв.м.)+антре и баня разхода за зимния сезон излиза 300 лв. на етаж,като температурата в най-студената стая в най-студеното място в момента е +18 градуса. |
|
|
 |
Viper Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Яну 27, 2006 20:33 Заглавие: |
|
|
300 лева на месец или за цялата зима. Ако е за цялата зима е направо супер ама за месец е направо убийствено. _________________ Няма нищо по хубаво от лошото време. |
|
|
 |
zz_stefanov Нов потребител

|
Пуснато на: Пет Яну 27, 2006 20:53 Заглавие: |
|
|
| valentin subashov написа: | | RC аз нямам климатик.Интересно ми бе да кажете колко излиза разхода с климатик,защото тук сме на местно парно котле на дърва и въглища и за отоплението на нашия етаж са три стаи(16 кв. м. +12кв.м.+12кв.м.)+антре и баня разхода за зимния сезон излиза 300 лв. на етаж,като температурата в най-студената стая в най-студеното място в момента е +18 градуса. |
Така е защото ние сме народ който не гледа в бъдещето. В напредналите страни да се топлиш на дърва е лукс за хора с много пари, а у нас дървената мафия сече на поразия и продава евтино (до време). Те горите ще свършат и ще останем, като в Турция, с голи баири дето и трева няма да никне. |
|
|
 |
коцев Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Яну 27, 2006 20:54 Заглавие: |
|
|
Ето го вълшебното устройство производство на фирма "Далавер-импекс"ООООД Коцев -Ловеч. с него отчитам колко ми харчи всеки един консуматор. А това детонякой казват че климатиците топлят когато температурата падне под нулата е опит да ме надминат мен в лъгането По надоло ще се опитам да ви покажа снимка на магазина отопляван с климатик при минус 16 градуса.
 _________________ В един цирк играем и номерата си ги знаем... 
Последната промяна е направена от коцев на Пет Яну 27, 2006 21:10; мнението е било променяно общо 1 път |
|
|
 |
RC Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Яну 27, 2006 21:07 Заглавие: |
|
|
| valentin subashov, опитах се да ти кажа, че въпроса зададен по този начин не е много коректен и трудно ще получиш вразумителен и смислен отговор който да може да ти служи за някакво сравнение (ако това е целта). |
|
|
 |
valentin subashov Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Яну 27, 2006 21:55 Заглавие: |
|
|
| По-нагоре написах че за целия зимен СЕЗОН отиват 300 лв. и исках да кажете кой и колко плаща на месец и за какво помещение.Дърва се ползват само за първоначално запалване,а след това въглища.Аз също обичам всичко да ми е последна дума на техниката,но нямам тази възможност-така ни докараха в тази държава да гледаме евтиното пред качественото.Поздрави на всички. |
|
|
 |
коцев Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Яну 28, 2006 12:54 Заглавие: |
|
|
За февруари синоптиците ни обещават такова време:
http://www.markdaviesmedia.com/cold _________________ В един цирк играем и номерата си ги знаем...  |
|
|
 |
|