Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

RC за dual tv3295pip

Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Търсене на схеми, програми и документация - Service manual search

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
seso
Нов потребител
Нов потребител

Местожителство: Варна

МнениеПуснато на: Нед Яну 29, 2006 18:46    Заглавие: RC за dual tv3295pip Отговорете с цитат

имам този телевизор dual tv3295pip 1994 модел но нямам ДУ и немога да търся програми...хваща само канал-1,в www.eshop.bg видях че има дистанционно за dual-tec но с модела на моя дуал. IR9689 DUAL-TEC TV3295PIP .писах на пулсатор за цена и дали го имат но никакъв отговор ?? проверявах в магазините тук във варна на всякакви марки но ядец, http://www.ersatzteile-onlineshop.de/geraete/DUAL/TV3295PIP/TV3295PIP_Dual.asp може би такова трябва да е. има го и в един полски сайт но е друго : http://www.infratex.com.pl/pliki/ns230_1.jpg
тук ми обещаха в сервиза че за месец ще ми докарат заместител но това беше в началото на декември!?.....засега нищо не съм получил.
благодаря.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
RC
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Нед Яну 29, 2006 20:56    Заглавие: Отговорете с цитат

seso, въобще ли нямаш пулт или нямаш този който е нужен?
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
seso
Нов потребител
Нов потребител

МнениеПуснато на: Нед Яну 29, 2006 22:00    Заглавие: Отговорете с цитат

здравей, имам дистанционно но то ми върши работа само да сменям канали, усилване,а/в, да го правя 16:9 и това горе долу, но то не е оригинално. просто немога да намествам програмите немога да влизам в менюто и да търся с него. а ето го и самия телевизор.
http://cgi.ebay.de/32-16-9-Fernseher-DUAL-TV-3295-PIP-defekt_W0QQitemZ5852877116QQcategoryZ19720QQcmdZViewItem
в един руски сайт са написали това за него :
проц. SDA30562-5
видео TDA4687
дано да помогне.
Върнете се в началото
RC
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Нед Яну 29, 2006 22:03    Заглавие: Отговорете с цитат

Много повече ще помогне ако кажеш какво е дистанционното в момента и какво прави и какво "не така както трябва".
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
seso
Нов потребител
Нов потребител

МнениеПуснато на: Пон Яну 30, 2006 16:08    Заглавие: Отговорете с цитат

ду е vivanco pro ur3ttp ето го: http://www.vivanco.ru/htm/sales-news/UniversalControllerTransparent.htm с него както казах мога да правя всички неща за едно ДУ но без да мога да сканирам с него програми.
от самия телевизор също не става има само за финна настройка,усилане, а/в, и смяна на канали. иначе мога да използвам и ДУ от ресивъра ми yamaha, то пак е универсално но не ми върши работа.
благодаря.

едит: в книжката на vivanko има няколко кода за дуал пробва съм всичко....нестава. явно не изпълнява всички функции за моя ТВ
Върнете се в началото
RC
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Пон Яну 30, 2006 18:41    Заглавие: Отговорете с цитат

Мда..., за това ще ми е малко трудно да ти помогна, но все пак ако проявяваш интерес потърси ме на лични.
Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Търсене на схеми, програми и документация - Service manual search Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети