| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
SlowDead Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Фев 06, 2006 0:33 Заглавие: |
|
|
| ico_r по добре напиши срещу номера на кондензатора какви стоиности си сложил .. щото и на самата схема кофти са показани ! |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
ico_r Нов потребител

|
Пуснато на: Пон Фев 06, 2006 19:07 Заглавие: амп |
|
|
| За пореден път налепих схемата този път с допълненията които ми казахте и този път заработи нормално.Благодаря на отзовалите се още веднъж.А за схемата-заработва от раз и има доста стабилна мощност. |
|
|
 |
wesko dilow Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Фев 06, 2006 21:55 Заглавие: помощ за усилвател |
|
|
| Браво приятелю,с труд всичко се постига,така повечето от нас са стигнали до професионализъм.За по-неопитните сподели какви доработки си направил,за да не грешат и други,а от нивото на потърпевшия да стартират нагоре.Това е прогреса!Науката се предава от поколение на поколение,с цел-прогрес.Желая ти още успехи и споделяй с всички,науката не е само за избрани! |
|
|
 |
Milen_haskovo Опитен потребител

Регистриран на: 11 Фев 2005 Мнения: 1404 Местожителство: София/Хасково
|
Пуснато на: Вто Фев 07, 2006 15:53 Заглавие: |
|
|
Както работеше без добавките и преработките, вади ли плътен бас, в смисъл става ли за буфер ? _________________ Както си работеше и спря... |
|
|
 |
ico_r Нов потребител

|
Пуснато на: Вто Фев 07, 2006 18:19 Заглавие: амп |
|
|
Работеше мн добре.Липсваха напълно високи и си имаше същата мощност.Изкривяване се чуваше при отдаване на пълна мощност,но няма нужда от мн усилване.Увеличих коефициента на усилване двойно(формулката е дадена на саита)Пожелавам успехи на всички.скоро мойе да ми се наложи пак да питам по една схема защото маи пак няма да се справя сам ,но хората от този форум помагат на всеки за което съм много благодарен. |
|
|
 |
guitman Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Фев 07, 2006 19:54 Заглавие: |
|
|
ico_r, ние помагаме защото форума трябва да е полезен на всички и когато проблема бъде разрешен очакваме да разберем как, поради същата причина. Ако не е тайна кажи кой кондензатор замени с каква стойност. _________________ home studio |
|
|
 |
SlowDead Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Фев 07, 2006 23:31 Заглавие: |
|
|
Ето стоиностите на кондензаторите които трябва да са според мен .. давам ги тъи като на схемата някои не са написани пико или нано са .. в този случаи се шчита че са пико а за полярните микро но може да има объркани !
C1 - 470n
C2 - 220p
C3 - 47uF/35V
C4 - 10uF/16V (По-добрия варянт е 2 кондензатора единия от които е полярен 1000микрофарада на 16 волта а другия 2.2 микрофарада неполярен сфързани успоредно(паралелно))
C5 - 47uF/35V
C6 - 100n
C7 - 100n
Ако имам грешка някаде моля поправяйте !  |
|
|
 |
|