| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
IGBT Опитен потребител

Регистриран на: 30 Мар 2005 Мнения: 373 Местожителство: Стара Загора
|
Пуснато на: Съб Яну 28, 2006 13:17 Заглавие: |
|
|
аз съм с едно мицубиши 12ка на 110 волта с един хубавичък тороид на терасата и по цял ден и цяла нощ бумти на 31 гр и е едно толичко! абе време само за една пещерска  _________________ 98% от младото поколение е опитвало трева или някакъв вид опиaт!Ако си от 2%, които не са опитвали сложи това под подписа си. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
коцев Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Фев 08, 2006 15:27 Заглавие: |
|
|
Хей колеги настана време да платиме януарските сметки за ток.Мойто Хаерче девятка ми глътна 120 лв .Вчера го платих тока. Значи като че ли отоплението с климатик не е чак толкова евтино Или ми се струва че и енергото малко ни преметна като за декември ни писа по малко киловати а сега ни ги нататрузи .  _________________ В един цирк играем и номерата си ги знаем...  |
|
|
 |
plamen petrov Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Фев 08, 2006 18:02 Заглавие: |
|
|
А аз с две 11ки платих 168лв от които 40лв е постоянен битов. _________________ Директна връзка Skype-plamenpetrov8281 |
|
|
 |
pamporov Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Фев 08, 2006 18:16 Заглавие: |
|
|
| Колеги, айде стига с тези сравнения, все едно да сравняваме круши с гуми за кола. Условията на работа са толкова индивидуални и дума не може да става за сравнения! Мойта сметка за януари е 349 лева а имам само 1 климатик! Ха сега де! Но отоплявам още 3 стаи с различни уреди, като се почне от подово, акумулираща печка, духалка отделно другите консуматори, така че не мога да му хвана края кое колко харчи. Подовото например си има брояч и отчитам колко часа е наработило и колкото и да не ви се вярва но то е най-икономично. Защото стаята има перфектна изолация , не само стените и дограмата но и отдолу под реотаните. Така че всичко е много относително. |
|
|
 |
bobykafe Опитен потребител

Регистриран на: 02 Ное 2004 Мнения: 1325 Местожителство: Стара Загора
|
Пуснато на: Съб Юни 23, 2007 8:58 Заглавие: А сега в жегата как сте |
|
|
А сега в жегата как сте
замислям се да купувам, помагайте  _________________ Няма нищо по- унизително от това, да виждате идиоти, които успяват в начинания, в които сте се провалили
----------------
В този форум вече съм само на гости... |
|
|
 |
fikret Опитен потребител

|
|
|
 |
bobykafe Опитен потребител

Регистриран на: 02 Ное 2004 Мнения: 1325 Местожителство: Стара Загора
|
Пуснато на: Съб Юни 23, 2007 13:31 Заглавие: |
|
|
То препоръки и аз мога да давам... нали сме раздел общи приказки
Интересуват ме факти и числа- който си е играл да изследва, да каже такъв климатик, толкова харчи минимум, толкова на месец и т.н. _________________ Няма нищо по- унизително от това, да виждате идиоти, които успяват в начинания, в които сте се провалили
----------------
В този форум вече съм само на гости... |
|
|
 |
fikret Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Юни 23, 2007 22:55 Заглавие: |
|
|
| Топлинните изчисления са едни от най-трудните ,защото зависят от страшно много фактори.То ако беше лесно ,софиянци нямаше да вдигат толкова много шум за парното.Мога само да ти кажа ,на рекламни брошури и продавач консултанти вяра да нямаш,а е добре да изчетеш това което е написано в горния форум и да си направиш изводи,като изключиш крайните мнения и в двете посоки. |
|
|
 |
penkeler Опитен потребител

|
|
|
 |
|