|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Louiville Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Фев 07, 2006 15:11 Заглавие: |
|
|
Напълно съгласен с колегата Коцев!  _________________ Lust(Похот),Gluttony(Лакомия),Greed(Алчност),Sloth(Леност),Wrath(Гняв),Envy(Завист),Pride(Гордост)!The Seven Deadly Sins
 |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Ditronix Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Фев 07, 2006 18:13 Заглавие: |
|
|
Не зная колко диагностици има в Козлодуй,но съм сигурен че не след дълго ще са доста повече.Тогава коя декларация ще подписват?И тук в Провадия имаме един,дето беше голям майстор и денонощието не му стигаше да прибира пари,но вече разбра че само с голямо шкембе и голям гъз голям майстор не можеш да бъдеш.Аз съм бил и от двете страни на барикадата.И никой не може да се оплаче че с нещо съм навредил.Винаги съм се стремял да преценя докъде ми стига акълът и след това да търся помощ.Затова като клиент пък си търся правата до дупка.По принцип декларацията е добро нещо,защото много от клиентите след ремонта започват да се правят на разсеянии да дрънкат приказки като"Ама аз като го донесох на .......нищо му нямаше!"Ами като му нямаше нищо,защо го носиш?Затова моето мнение по въпроса е следното:Има вече Занаятчийска камара,има браншови обединения,както има и Съюз за защита на потребителите.Да се обсъди от всички и приеме такава Декларация,която да защитава и двете страни.Е,все ще има недоволни.Не може да се угоди на всички,но след като този документ бъде валидизиран,ще се наложи всички да се съобразяват с него. _________________ Не е важно кой си,а колко струваш!
DRL модули за всички видове автомобили! |
|
|
 |
Vaklin Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Фев 07, 2006 20:16 Заглавие: |
|
|
Има си и други, не съм единствен.
Чети пак декларацията. Никъде не пише, че ще го лъжа. Другото. Диагностиката сама по себе си пари не струва. Помага ми на мен при ремонта. И още. Пари им взимам през един. Цената често зависи от наглостта на клиента.
Не съм голяма работа. Това пък от къде го взе? Просто клиентите умират да се правят на луди. Ако мине ...
"- Вчера нали го правихме?
- Ама вчере Вие искахте да правим друго?
- Е и какво, проблемът си остана!
- Това е защото Вие поискахте да направим това и това и изобщо не успях да ви обясня, че е нужно да се подходи по съвсем друг начин.
- Да бе, и след това да ти плащам и за всичките глупости които искаш да направиш допълнително?!"
Да ви е познато?
Цялата декларация е в дух клиентът да разбере, че колата (или каквото и да е) се ремонтира за да му е добре на него, не на мен. Моята си ходи. И затова ще обсъдим кой е най-добрия подход, ще му разкажа точно какво ще правя и в зависимост от резултатите на тези действия ще се приеме решение за адекватен ремонт. Накрая ако е пич може да си тръгне и без да ми плаща. Твърде често се случва.
Изобщо в една друга тема се уточнихме, че говорим за различни неща, различни финансови нива и даже различни идеи. Препрочитаме казаното от мен и се надявам да разберете, че поне засега аз съм нужен на клиентите, не те на мен. Ако нещата се променят веднага сменям бранша. Ще си купя техника да си сея рапица ... сам и на воля .. и няма да се налага да се виждам с който и да е клиент който за мен да изглежда като портфейл с придатъци, а не като човек с проблем. _________________ --------------------------------------------------
Ако търсите помощ, сбъркали сте форума. |
|
|
 |
Vaklin Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Фев 19, 2006 8:47 Заглавие: |
|
|
Някои колеги искаха да се запознаят с новия "Закон за защита на потребителите". Прилагам го...
Съжалявам, че със закъснение, но все забравях да го препиша на USB'то. _________________ --------------------------------------------------
|
|
 |
Vaklin Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Фев 19, 2006 8:48 Заглавие: |
|
|
И другата половинка.
Ако някой успее да ми обясни с какво се мотивира цифрата 50К за прикачен файл ще го черпя! _________________ --------------------------------------------------
|
|
 |
bamze Опитен потребител

|
|
|
 |
ELP Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Фев 19, 2006 10:30 Заглавие: |
|
|
| Що не го туриш този закон на UPLOAD-а ,нещо не ти работят архивите! |
|
|
 |
Chelsea_69 Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Фев 19, 2006 11:00 Заглавие: |
|
|
Колегата bamze e достоен за уважение!На това му викам пълна документация.....  |
|
|
 |
pamporov Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Фев 19, 2006 11:05 Заглавие: |
|
|
Не е съвсем пълна, липсва един ЧЛЕН  |
|
|
 |
Chelsea_69 Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Фев 19, 2006 12:14 Заглавие: |
|
|
Е,тогава съвсем няма да стане Тошиб(к)ата.Горкият клиент ... |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|