| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
raxell Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Фев 28, 2006 20:26 Заглавие: |
|
|
| irc.bg написа: | | Louiville написа: | Колега дайте поща да ви пратя ПДФ-а на ТДА7293  |
[email protected] Ще се радвам макар че съм го гледал и пак го гледах в
AllDatasheet..... и освен че е 120 волта друго не виждам 94 е 100 така го дава дръго нз не съм чувал как свирят и двете ама ще ги чуя |
Я разгледай добре дейташитовете на '93 и '94......освен мостово има и друг тип свръзване , ако питаш ГУГЪЛА даже платка ще ти намери
/при свързване в паралел се ползват само крайните транзистори на подчинените чипове , не е ли това което търсиш ?/
ПС: Ако нямаш опит с интегрални крайни стъпала не се захващай!!! излиза скъпо  _________________ колкото повече , толкова повече |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
slav4o.com Опитен потребител

Регистриран на: 04 Юли 2004 Мнения: 2970 Местожителство: Велико Търново
|
Пуснато на: Вто Фев 28, 2006 20:31 Заглавие: |
|
|
| Става дума за използването на TDA7294 като драйвер на мощни транзистори и така се получава голяма изходна мощност. |
|
|
 |
raxell Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Фев 28, 2006 20:40 Заглавие: |
|
|
| slav4o.com написа: | | Става дума за използването на TDA7294 като драйвер на мощни транзистори и така се получава голяма изходна мощност. |
Точно това имам и аз предвид , май и ти тябва да почетеш ?  _________________ колкото повече , толкова повече |
|
|
 |
slav4o.com Опитен потребител

Регистриран на: 04 Юли 2004 Мнения: 2970 Местожителство: Велико Търново
|
Пуснато на: Вто Фев 28, 2006 20:52 Заглавие: |
|
|
| raxell написа: | | slav4o.com написа: | | Става дума за използването на TDA7294 като драйвер на мощни транзистори и така се получава голяма изходна мощност. |
Точно това имам и аз предвид , май и ти тябва да почетеш ?  |
Става дума да се сложат по 4 двайсетамперови KD503 на голям радиатор и така без проблем да се управлява товар 2 ома. А колко TDAта трябва да се свържат в паралел за да се получи толкова надеждно, и същевременно евтино и удобно за монтаж и добро охлаждане ? Мисля че не е добро решение с няколко интеграли в паралел независимо че може да е малко по-качествено. Поне аз бих го направил с транзисторите. Пък и идеята ми се вижда приложима и за други интегрални схеми. и по-големи мощности  |
|
|
 |
raxell Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Мар 02, 2006 12:03 Заглавие: ре |
|
|
| slav4o.com написа: | | raxell написа: | | slav4o.com написа: | | Става дума за използването на TDA7294 като драйвер на мощни транзистори и така се получава голяма изходна мощност. |
Точно това имам и аз предвид , май и ти тябва да почетеш ?  |
Става дума да се сложат по 4 двайсетамперови KD503 на голям радиатор и така без проблем да се управлява товар 2 ома. А колко TDAта трябва да се свържат в паралел за да се получи толкова надеждно, и същевременно евтино и удобно за монтаж и добро охлаждане ? Мисля че не е добро решение с няколко интеграли в паралел независимо че може да е малко по-качествено. Поне аз бих го направил с транзисторите. Пък и идеята ми се вижда приложима и за други интегрални схеми. и по-големи мощности  |
За тази цел са създадени много серии интегрални драйвери който вършат много по добра работа , например UPC 1270H  _________________ колкото повече , толкова повече |
|
|
 |
|