|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Добри Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Фев 24, 2006 22:21 Заглавие: |
|
|
Настоявай коаксиалният кабел да е качествен, а не закупен от кварталния пазар, защото иначе проблемите са ти в кърпа вързани. За повече информация на лични. _________________ Дайте ми акъл и информация, пари не ви искам. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Vladi Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Фев 25, 2006 0:11 Заглавие: |
|
|
| panasoanik написа: | | с модулатор от видео,ок,но както писах парите не са от особенно значение ,така че модулатор от виедо звучи малко неизпипано,не казвам,че няма да работи ,но искам професионално оборудване |
Нямаш никакъв проблем, потърси по магазините за електронни компоненти или в магазини от ранга на ТЕХНОМАРКЕТ. Там съм виждал да се продава такъв RF-модулатор, който ще ти свърши работа.
А с видеото не е задължително, че ще трябва да го разглобяваш и преправяш стига да е записващо. Свързваш си към него компютъра и така ще може да се ползва и самото видео за презентациите, ако е и с вграден тунер ти дава още повече възможности. Поздрави!!! _________________ BE ON EDGE |
|
|
 |
di_rtv Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Фев 26, 2006 21:50 Заглавие: |
|
|
Ако искаш качествена техника консултирай се с някоя кабеларка те работят с такива модулатори и доколкото съм запознат за видеоусилвател после мжеш да ползваш на фирма < хиршман > малко по скъпи са но с добро качество а и кабеларките могат да ти изпълнят проекта имат и необходимата техника за настройване на апаратурата. Успех  |
|
|
 |
panasoanik Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Мар 01, 2006 9:48 Заглавие: |
|
|
Здравейте отново,та така модулатор намерих ,усилавател с к.на усилване 30дб ,намерих ,качествен кабел също ,въпроса ми е на какво разтояние след модулатора е най-добре да се свърже усилвателя и дали със сплитери след усилвателя ще е ок,тъи като както писах трасето е около 500метра ,не е ли по-удачно да се ползва вместо сплитер ТАР с различно затихване за всеки един от ттел.апарати или със сплитер(дели сигнала на 2 ) няма да има проблем?
Благодаря Ви предварително |
|
|
 |
Гост
|
|
|
 |
Добри Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Мар 02, 2006 20:43 Заглавие: |
|
|
Усилвателя се свързва директно след модулатора, защото напрегнатостта на сигнала веднага след него е достатъчна за няколко десетки метра по кабел. При реализиране на системата е хубаво при всеки телевизор да се мери сигнала и на място да се прецени дали да се изпозва сплитер или насочен отклонител. Нормалния сигнал за вход на телевизор е около 70dB/микроволт. _________________ Дайте ми акъл и информация, пари не ви искам. |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|