|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
ELP Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Мар 03, 2006 7:45 Заглавие: |
|
|
| Цитат: | | Значи след като го бях дал на един приятел дете уш разбира са савсем се усрал касетофона. |
Токио ,нека им го носи ,точно поради този цитат!
А на другия умник дето дава съвет да не го носи в сервиз ,че да не му кажат че е било сложно ще му препоръчам ,като е толкова отворен що не му помогне на човека да си смени чипа на вече "усрания" касетофон! То аз че имам доста опит не винаги бих се захванал да ровя в авторадио-само разглобяването за да стигнеш до платката си е доста сложно ,ама от такива дървени философи ми се повдига!!  |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
sailor Нов потребител

|
Пуснато на: Пет Мар 03, 2006 8:59 Заглавие: |
|
|
| Значи лено се разглобява този касетофон защото е старичък. Значи на тоя касетофон сме направили вход точно преди стъпалото и с едно ключе превклиучвам на касетка зада няма друг сигнал като пускам през входа. Проблема който се появи сега е 4е тва ключе нищо не прави. Винаги стои на TAPE. Ако се справя тия дни с този проблем ще пробвам със стъпало. Не е ли възможно да е от потенциометъра? |
|
|
 |
sailor Нов потребител

|
Пуснато на: Пон Мар 06, 2006 14:54 Заглавие: |
|
|
Значи оправих проблема с превклиучването на радио и вход. Остана само проблема с каналите.
Та вапроса ми е освен от стапалото от какво може да е. Може ли от потенциометъра.
А другия ми въпрос е как да разбера какво то точно е стъпалото на касетофоа |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|