|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
RC Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Мар 07, 2006 23:21 Заглавие: |
|
|
коцев, все си мислех, че си "от стара коза яре", а сега се пениш за неща които са такива и това е регламентирана практика (по микакъв начин не защитавам "енергото" чието и да е било ).
Вместо да се "изкефиш", че си платил само 4 (четири) лв. и да си спомниш какво писа за предната сметка по повод климатика (а то кой бил виновника) - взели - дали!
Пиша това по повод: | Цитат: | | Ако знаеш по тоталитарно време какъв живот беше само . Не се грижех за нищо ....ама че нямало ток шапка на тояга паля трабанта и по адреси | не знам дали знаеш, но тогава (особенно в последните години с "дискотеките") трябваше да се ЗАЯВЯВА кой колко ще черпи през следващия месец в различните ценови пояси (въпреки цените каквито и да са били) и се налагаха глоби! (не само ако черпиш повече от заявеното!) защото се РАЗСТРОЙВАше енергийната система.
Времена
P.S. Че имат трески за дялане - това е така, но не са това проблемите (твоите).
P.S.S. Бих помолил всички участници да не се намесват политически теми - това са илюзии и "отдушника" нека да е на друго място (моля).
Последната промяна е направена от RC на Сря Мар 08, 2006 7:53; мнението е било променяно общо 2 пъти |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
интермаш Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Мар 07, 2006 23:22 Заглавие: Атака! |
|
|
Иване,
Само така
Що не ме вземеш и мен на тази Рибарица? та и аз да намажа нещо
Атака  |
|
|
 |
коцев Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Мар 08, 2006 0:05 Заглавие: |
|
|
Последно писане и да приключваме .Яда ми мина вече пък и Барса отстрани Челси така че всичко си дойде на мястото.
С политика не се занимавам дори и Атака ми станаха противни с техните крясъци и викове.На избори съм ходил само веднаж след 1990 година и тогава СДС така ни излъга че повече не съм ходил .Ще отида само тогава когато ми се предостави възможност аз да си избирам кой а не да ми предоставят бюлетина с десет имена и да гласувам вкупом за всичките.Така че политиката въобще не ме интересува.
RCверно че България беше като цветомузика по комунистическо време но ние от Ловеч бяхме пак с предимство пред останалите защото тъкмо ни пуснеха тока за два часа то пък спираха водата за четири часа защото бяхме и на воден режим .И така пестяхме и от ток и от вода и затова имахме много пари и се чудехме какво да ги правим
И последно слагай катинара .... било каквото било!  _________________ В един цирк играем и номерата си ги знаем...  |
|
|
 |
Филипов Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Мар 08, 2006 0:24 Заглавие: |
|
|
Коцев, тия те взеха на майтап. Защо ще ти искат актуално съустояние на фирмата? На мен не са. При нас е 5 лв, защо са те прекарали с 32 лв? Фирмения ток е малко по - евтин (0,145) от домашния (0,174 / 0,093). Числата са без ДДС. _________________ Ако двамата имаме по една ябълка и ги разменим, пак ще имаме по една.
Ако двамата имаме по една идея и ги разменим, ще имаме по две!
Oтопление и ВиК. Интелигентни отплителни системи. Проектиране продажба доставка монтаж |
|
|
 |
коцев Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Мар 08, 2006 8:54 Заглавие: |
|
|
Филипов ако знаеш какво мъки беше при подписването на договора какви ли не глупости изискваха та два дни ми костваше това подписване . Ами и отново ми искаха 50лв да платя авансово. Казвам им че 2003г съм им дал 50лв а те ми казват ако представиш фактурата с която си ги дал тогава няма да внасяш . Казвам им че при тях трябва да имат документ за тия пари но ме принудиха да си дойда в сервиза да разровя документите и като си намерих разписката с която съм им ги дал чак тогава повярваха но си направих копие от фактурата за мен защото отново ми взеха оригинала. И ако това е нормално здраве му кажи. И като се има в предвид че всичко това е вкарано в компютъра им и само като ми чукна името на фирмата на екрана си излезе всичко което съм им дал до сега .А за свидетелството за актуално състояние на фирмата са направо за убиване защото 32лв отидоха за съда. Не си спомням вече но и някакви 5лв давах за нещо дали за изготвяне на договора или нещо друго но си платих като поп _________________ В един цирк играем и номерата си ги знаем...  |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|