Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

БГ говорители???
Иди на страница Предишна  1, 2, 3

Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Общи приказки - Just talking

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
Morphadron
Гост

МнениеПуснато на: Сря Апр 27, 2005 22:28    Заглавие: Отговорете с цитат

И тия обертона колко скупи са дайте ми пример с някоя 12' или 15"
Върнете се в началото
Гост

МнениеПуснато на: Нед Май 15, 2005 22:45    Заглавие: Отговорете с цитат

сега пич понеже виждам че се интересуваш, не че сам некав експерт,но и на мене ми препоръчаха бг говорители.Взех си 2 по 50 вата и 2 хорно по 20 вата касите са 70 на 30 н 35 не сам ги връзвал но сам убеден 4е 6те свирят хубаво Razz а там малко по-горе говорехте 4е трябва да се знаят ония араметри за да може да свири по доре???моля пояснете ми???6тото искам да направа не6то наистина ка4естжено и ако някои може да ми каже колко то4но трябва да е рефлектора на колона с тия размери по-горе.и последно казахами 4е баса се жръзжа напражо без ни6то не е ли по-добре с басс филтър????
Върнете се в началото
hapy_boy_21
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Велико Търново

МнениеПуснато на: Чет Май 26, 2005 9:48    Заглавие: ре Отговорете с цитат

Morphadron написа:
И тия обертона колко скупи са дайте ми пример с някоя 12' или 15"

12' говорител е 160 лева.15 ' са от 175 до 280 лева.И да ви разбия ме4тите малко за 25 Hz немога да со представя как ще думка след като здравия бас по4ва от 50 Hz, нагоре ... Smile
Tokio
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Ямбол

МнениеПуснато на: Чет Май 26, 2005 15:08    Заглавие: Отговорете с цитат

Morphadron написа:
За двата въпросни български говорителя немога да споря за единия има повече инфо а за другия е повече от оскъдно.Айде моля ви се препоръчайте ми говорители 100вата 4 ома,ама да се намират лесно че в моя град сам срещал малко модели предимно Тъндър,и някви там марки дет не сам ги чувал даже,китайски ли японски ли инджагапонски ли кви са Very Happy Кажете нещо дет да си заслужава парите.Не сам чувал Тъндър как дънят амаа са по добри от Елита Very Happy

Тъндър наистина са по-добри от ЕЛИТ, но BOSHMANN са още по-добри.
Говоря за BOSHMANN, а не за BOSSMANN.
Има и български говорители, които са добри, но струват много пари. За справка фирмата Обертон, Пловдив.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
hapy_boy_21
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Велико Търново

МнениеПуснато на: Чет Май 26, 2005 15:32    Заглавие: ре Отговорете с цитат

[
Тъндър наистина са по-добри от ЕЛИТ, но BOSHMANN са още по-добри.
Говоря за BOSHMANN, а не за BOSSMANN.
Има и български говорители, които са добри, но струват много пари. За справка фирмата Обертон, Пловдив.[/quote]

м да така е за цената но тези марки които ти посо4ва6 немогат да се сравняват било то с ОБЕРТОН или ББА дано си ги 4увал но то по принцип ставаше дума за говорителите на Благоевград но тук сравнението на тези фирми не е много правилно понеже споменатите фирми (ОБЕРТОН и ББА) са за професионални цели а 4овека си търсеше Hi-Fi , но които е слушал двата вида пловдивските говорители знае за какво става на въпрос
Гост

МнениеПуснато на: Нед Мар 12, 2006 11:08    Заглавие: Отговорете с цитат

питам се аз .... за какво говорите ,схващам ги някои работи ама за някои параметри ми говорите на индиянски .. та значи да ви питам от къде мога да науча за всички параметри за какво са какво зависи от тях та да стана и аз малко разбирач , защото ми харесва да си правя някви аматьорки кутий и изпълнения..
Благодаря
Върнете се в началото
Гост

МнениеПуснато на: Нед Мар 12, 2006 22:48    Заглавие: Отговорете с цитат

и аз имам голямо желание да разбера нещо повече .. техники ,пинизи за тези параметри кой параметър за какво е и какво зависи от него какво значение има . ако някои може да ми каже от каде мога да чета за това ще съм му адски благодарен Smile
Върнете се в началото
raxell
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Вто Мар 14, 2006 21:20    Заглавие: Отговорете с цитат

kd 503 написа:
Пичове направо избих рибата Exclamation Very Happy
Поусилваме тука с един приятел музичката и мустаците и на двата баса се скъсаха по едно и също време Shocked в рамките на не повече от 1сек разминаване Shocked е това здраве не ми се беше случвало

Very Happy а колко децибела общо ти бяха корекциите на ниските ??? Very Happy
Всичко си има граници , включително и хода на мембраната , то се и чува ама око има кой да го чуе Very Happy Very Happy Very Happy
Stoy40
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Sofia

МнениеПуснато на: Сря Мар 15, 2006 11:33    Заглавие: Отговорете с цитат

Anonymous написа:
и аз имам голямо желание да разбера нещо повече .. техники ,пинизи за тези параметри кой параметър за какво е и какво зависи от него какво значение има . ако някои може да ми каже от каде мога да чета за това ще съм му адски благодарен Smile
Хващаш гугъла и в зависимост от езика който знаеш(без български) все нещо ще изскочи,ако не искаш така най близката библиотека...
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Общи приказки - Just talking Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Иди на страница Предишна  1, 2, 3
Страница 3 от 3

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети