|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Ditronix Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Мар 15, 2006 20:49 Заглавие: |
|
|
Доколкото имам спомени,ФОРД-овете се управляват с положителни импулси.Трябва да се намерят двата проводника в прага до шофйор
ската врата,на които след подаване на "плюс " през пробна лампа оригиналната система сработва,т.е.отключва,респективно заключва.Само че трябва да се знаят и възможностите на самата аларма.Старите нямат релета и вадят само положителни импулси,които могат с две релета да се инвертират и да стане далаверата.kaludof,пиши на кирилица,че съм неграмотен и ще ти покажаТ жълт картон Ти по всяка вероятност си от този случай,дето няма релета.Затова машинките ти нямат хал да сработят.Варианта с релетата ще те оформи и теб gogo,за първи път чувам за модул без релета.Много тарикати се навъдиха,почнаха и от релета да пестят! Без релета няма да минеш и ти.Предполагам,че модулът ти има възможност да се програмира за няколко режима на работа и трябва да се избере подходящият.Ако колата има фабрично вградено централно,релетата отпадат,но разбирам от поста ти,че не е така.Ако имате въпроси-задавайте ги на ЛС с повече подробности,мога да пратя конкретни схеми. _________________ Не е важно кой си,а колко струваш!
DRL модули за всички видове автомобили! |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
RC Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Мар 15, 2006 20:56 Заглавие: |
|
|
Датите!
Защо ги не гледате, бе хора?
Защо един неграмотно написан пост в тема приключила преди повече от година е в състояние да ви подведе и да се почне?
Постове написани по такъв начин дали изобщо заслужават внимание? |
|
|
 |
pamporov Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Мар 15, 2006 21:04 Заглавие: |
|
|
| На kaludof поста е от Сря Мар 15, 2006 8:01 pm, пък нека първия път се размине само със забележка за олигофреницата която използва. |
|
|
 |
RC Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Мар 15, 2006 21:27 Заглавие: |
|
|
| pamporov написа: | | На kaludof поста е от Сря Мар 15, 2006 8:01 pm |
pamporov, това със сигурност съм го видял и за това написах: | Цитат: | | Защо един неграмотно написан пост |
Опитах още веднъж да намеря в поста на kaludof каква е връзката с темата приключила преди година? Поне да беше ясно, че колата е същата марка, аз това не го разбрах.
Това: | Цитат: | | в тема приключила преди повече от година е в състояние да ви подведе и да се почне | беше инспирирано от това: | Цитат: | | gogo,за първи път ..... |
А въпроса с "олигофреницата" може да бъде решен и по друг начин - като не се отговаря на подобни постове (например). |
|
|
 |

|
Пуснато на: Сря Мар 15, 2006 22:01 Заглавие: |
|
|
| Абе RC, дай да ги учим младите отначало, пък ако не разберат от дума тогава с "ножа", иначе няма да се усетят защо не им се отговаря. |
|
|
 |
RC Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Мар 15, 2006 22:08 Заглавие: |
|
|
pamporov, вече не знам !
Но опита ми май клони, че другото по се разбира.
Дано да не съм прав  |
|
|
 |

|
Пуснато на: Сря Мар 15, 2006 22:11 Заглавие: |
|
|
Искат се здрави нерви, разбирам те  |
|
|
 |
kaludof Нов потребител

|
Пуснато на: Чет Мар 16, 2006 19:49 Заглавие: |
|
|
| извинявам се на всички че писах на латиница предния път! |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|