| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
bai_tishan Опитен потребител

Регистриран на: 12 Фев 2005 Мнения: 5792 Местожителство: Велико Търново
|
Пуснато на: Съб Мар 25, 2006 21:47 Заглавие: |
|
|
От това което пише не му трябва -бъди сигурен  _________________ Хайде няма какво да се залъгваме, и по- хубави сме виждали и по- грозни сме е***и. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Morphadron Гост
|
Пуснато на: Нед Мар 26, 2006 16:55 Заглавие: |
|
|
Айдее поредния мърляч се обади Бахва в узлобените копелета Вместо да помагате и улеснявате хората вие повече ги тварите с простотии Уж искам съвет аз получавам критики Ми то по вашата логика "Помогни си сам за да ти помогне и Господ", ми вие закакво сте тогава а Само да си чешите езиците.Ей на ся осрахте темата мръсни манипулатори К'во ва бърка да отговорите без да се дразните и заяжвате с хората Нищо ама инак няма сте вие Чесно ви казвам тва на нищо не прилича ужж умни хора сте пак се сържите като по-малки заядливи пубертетчета.
P.S. Първите ми жлъчни слова са продиктувани от вашите постове, така че правете си изводите.Извинявам се на модераторите за думите ама на тия кум които сам ги отправил НЕ  |
|
|
 |
SlowDead Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Мар 28, 2006 12:00 Заглавие: |
|
|
| Morphadron написа: | Айдее поредния мърляч се обади Бахва в узлобените копелета Вместо да помагате и улеснявате хората вие повече ги тварите с простотии Уж искам съвет аз получавам критики Ми то по вашата логика "Помогни си сам за да ти помогне и Господ", ми вие закакво сте тогава а Само да си чешите езиците.Ей на ся осрахте темата мръсни манипулатори К'во ва бърка да отговорите без да се дразните и заяжвате с хората Нищо ама инак няма сте вие Чесно ви казвам тва на нищо не прилича ужж умни хора сте пак се сържите като по-малки заядливи пубертетчета.
P.S. Първите ми жлъчни слова са продиктувани от вашите постове, така че правете си изводите.Извинявам се на модераторите за думите ама на тия кум които сам ги отправил НЕ  |
Пич мислиш ли че из целия форум няма обяснено как се извършва изправянето на промелвино напрежение ?! Защо трябва да се повтаряме в тема която първото което е в раздел "купувам продавам" и 2-рото което е въобще не се отнася за такива глупости за които ти питаш.. то твойто е елементарно.. немога да разбера как при положение че незнаеш как се изправя променливо напрежение ти ще настроиш цял у-тел.. предполагам ще правиш схемата на Млад конструктор.. еми искам да те разочаровам но схемата не е 200 вата при +-43 волта ... + това тъпите типове са като фоеверки при напрежение от порядака на 100 волта (+-50 да поясня за по-тъ***е като тебе) Аиде по-добре утиваи си научи уроците за утре..
BTW за изправянето на напрежение учих в 6ти клас по електротехника... предполагам знаеш че 6ти клас си е основно у-ще а не профилиран техникум специално по електротехника... сам си направи сметка колко си запомнил ! |
|
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Мар 28, 2006 12:30 Заглавие: |
|
|
| Morphadron написа: | Айдее поредния мърляч се обади Бахва в узлобените копелета  |
Първо-излез сред природата-действа успокояващо!
Второ-ако ти не помогне-купи си боксова круша!
Трето-тук не е мястото да си изливаш нервите!
Хубаво ще е някой админ да прекрати достъпа на въпросния човек до тази тема поне-за да не се заключва темата-все пак човека,който я пусна се вижда че хората проявяват интерес към трансформаторите му и ако се заключи цялата тема-
файда няма-но пък сме сведетели на грозни сцени. _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните!
Последната промяна е направена от Bojilov на Вто Мар 28, 2006 19:50; мнението е било променяно общо 1 път |
|
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Вто Мар 28, 2006 19:31 Заглавие: |
|
|
| Абе прав си е човека .Прво това е тема за продажба и небива да е осираме с ненужни глупости , а да се пише само в връзка с трафовете. Второ ако иска някой да разбере как се исправя напрежението да си пусне тема в общия форум и все някой ще му отговори . И трето - извинявайте ма , ама човек който незнае как да си исправи напрежението , незнам къде е тръгнал да прави мощтни усилватели. |
|
|
 |
getzata Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Мар 28, 2006 19:32 Заглавие: |
|
|
| Anonymous написа: | | Абе прав си е човека .Прво това е тема за продажба и небива да е осираме с ненужни глупости , а да се пише само в връзка с трафовете. Второ ако иска някой да разбере как се исправя напрежението да си пусне тема в общия форум и все някой ще му отговори . И трето - извинявайте ма , ама човек който незнае как да си исправи напрежението , незнам къде е тръгнал да прави мощтни усилватели. |
_________________ Всичко е ток и жици... |
|
|
 |
nextvasko Нов потребител

|
Пуснато на: Нед Юни 11, 2006 8:24 Заглавие: |
|
|
При поръчка на 2 или повече трансформатори за определен град от цяла България, ще има безплатна доставка.
 |
|
|
 |
nextvasko Нов потребител

|
Пуснато на: Сря Юни 06, 2007 15:56 Заглавие: |
|
|
Актуални цени на тороидални трансформатори
Немски сърцевини