|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Ditronix Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Апр 04, 2006 21:15 Заглавие: |
|
|
Louiville,за коя вечна ранглиста говорите Само в една комунистическото отроче беше доскоро по-напред от ЛЕВСКИ-в тази на ФИФА,която зачита всички резултати на отборите от самото начало на участията им в международни и вътрешни шампионати.Само че от няколко дни и там има промяна,и то ДРАСТИЧНА-ЛЕВСКИ се изкачва с 16 места и вече е около 60-то място,а Ц(*КА пада с около 20(двадесет ) места и е на горе-долу толкова ПОД ЛЕВСКИ.Та това,дето си го повтаряте че ЛЕВСКИ бил вечно втори е само сън и бълнуване!Когато ЦСКА падне от ЛЕВСКИ-веднага мача е нагласен,купен,продаден и т.н.ОТ КОГО МОЖЕ ДА Е ПРОДАДЕН МАЧА питам аз!ЛЕВСКИ сам ли си продава мачовете,които според вас купува Или му ги продават продажници Е,недейте тъй!И аз сигурно понякога не виждам неща,свързани с моя любим отбор,но част от феновете на ЦСКА прекаляват.Няма как в спорта два отбора да са първи.Единият ще остане втори.Днес е ЦСКА,утре сигурно ще е ЛЕВСКИ.Иначе всичко ще е прочетен вестник и никой няма да се интересува от нищо.Все пак футболът е една игра.А аз вярвам,че тук във форума си говорим всички тези неща,за да се разтоварим от напрежението и за да останем ако не приятели,то поне добри познати  _________________ Не е важно кой си,а колко струваш!
DRL модули за всички видове автомобили! |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
slav4o.com Опитен потребител

Регистриран на: 04 Юли 2004 Мнения: 2970 Местожителство: Велико Търново
|
Пуснато на: Вто Апр 04, 2006 23:37 Заглавие: |
|
|
Еми само ЕТЪР
Разбира се че е за разтоварване, ако не беше за това, то нямаше да е в този форум. А иначе ако се определи че единия отбор е по-добрия и всички се съгласят, ще се изгуби интригата и няма да е интрересно. Доколкото разбрах вече имало някакъв друг временно назначен треньор на ЦСКА. |
|
|
 |
tvservis Нов потребител

|
Пуснато на: Сря Апр 05, 2006 7:23 Заглавие: |
|
|
| коцев написа: | Аз съм вече от Локо София но за такива левскари като Фишев ще им кажа че на времето когато ЦСКА отстрани Ливърпул Нотингам Аякс на терена не играеха Добри ДЖуров и Милко Балев а истински футболисти. Тогава и съдиите не са били наши а чужди.
Казват също че тогава ЦСКА е обирало добрите футболисти е и това е лъжа . Истината е че всички се натискаха да играят в ЦСКА . Защо Гунди не дойде Защо Соколов Котков не дойдоха ами защото не искаха.
Е сега ЦСКА се смили над евробоеца и му дава шампионската титла а то иначе им е загубен сезона . На ЦСКА им стига купата на България те шампионски титли си имат в изобилие
Само ЛОКО Сф.!!!! те ще са носителите на сребърните медали тази година  | Таман 30, а с болни левскари, няма смисъл да се спори.Няма смисъл да им напомняме и времето на Евгени Бакърджиев и Георги Марков, които и дупе дадоха на Чорни само и само Лефски да стане шампион, но шампионска лига- нанай, и тази година ще е същото........... _________________ ТО ДЕТЕТО ГО РАЗВАЛИ!!! |
|
|
 |
tvservis Нов потребител

|
Пуснато на: Сря Апр 05, 2006 7:26 Заглавие: |
|
|
| Ditronix написа: | Louiville,за коя вечна ранглиста говорите Само в една комунистическото отроче беше доскоро по-напред от ЛЕВСКИ-в тази на ФИФА,която зачита всички резултати на отборите от самото начало на участията им в международни и вътрешни шампионати.Само че от няколко дни и там има промяна,и то ДРАСТИЧНА-ЛЕВСКИ се изкачва с 16 места и вече е около 60-то място,а Ц(*КА пада с около 20(двадесет ) места и е на горе-долу толкова ПОД ЛЕВСКИ.Та това,дето си го повтаряте че ЛЕВСКИ бил вечно втори е само сън и бълнуване!Когато ЦСКА падне от ЛЕВСКИ-веднага мача е нагласен,купен,продаден и т.н.ОТ КОГО МОЖЕ ДА Е ПРОДАДЕН МАЧА питам аз!ЛЕВСКИ сам ли си продава мачовете,които според вас купува Или му ги продават продажници Е,недейте тъй!И аз сигурно понякога не виждам неща,свързани с моя любим отбор,но част от феновете на ЦСКА прекаляват.Няма как в спорта два отбора да са първи.Единият ще остане втори.Днес е ЦСКА,утре сигурно ще е ЛЕВСКИ.Иначе всичко ще е прочетен вестник и никой няма да се интересува от нищо.Все пак футболът е една игра.А аз вярвам,че тук във форума си говорим всички тези неща,за да се разтоварим от напрежението и за да останем ако не приятели,то поне добри познати  | Всичко е временно и преходно, така и с лефски!!!!!!!!! _________________ ТО ДЕТЕТО ГО РАЗВАЛИ!!! |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|