| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
kostadin iantchev Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Апр 18, 2006 11:04 Заглавие: |
|
|
Не зле да провериш при запалена кола колко ти е напрежението, да не би алтернатора да презарежда. Преди да сложиш елипсите имаше ли някакви говорители? Ако има ги разкачи. _________________ Отдел за борба с "бъговете" по електрониката. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
kokenov Нов потребител

|
Пуснато на: Вто Апр 18, 2006 12:08 Заглавие: |
|
|
vesoel Температурата има голямо значение когато оптиката е стара! Сам ще се убедиш в това след време!
 |
|
|
 |
vesoel Активен потребител

|
Пуснато на: Вто Апр 18, 2006 14:31 Заглавие: |
|
|
| kokenov написа: | vesoel Температурата има голямо значение когато оптиката е стара! Сам ще се убедиш в това след време!
 |
не колега няма , аз съм се убедил отдавна. температурата има по голямо значение само за авто-CD и то за определени марки , и се отнася само за амортесьорите на механиката които в следтсвие от по висока температура омекват и си изменят свойствата си или се пукат и изстича течноста им и за това се заблуждаваш че прескача от оптиката. и проблема става винаги когато е монтиран в Голф защото мястото на CD-то е разположено в горната част над таблото точно където отдухва парното топлия въздух, разбира се и оптиката има значение от нейното моментно състояние но не съм съгласен че температурата може да доведе до чак такова изменение на лъча,фокуса или разстоянието му.
дай ми ти по логично обяснение към твойта теза.  |
|
|
 |
martins Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Апр 21, 2006 9:01 Заглавие: |
|
|
| Опънах и по дебели кабели но нямаше ефект. Значи наистина доста грее CD-то и започва да прекъсва като го усиля. Най - вероятно може да му е и за смяна окото. Ще пробвам да го почистя или да му увелича тока. Мерси за помоща. |
|
|
 |
|