| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
danail54 Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Фев 02, 2016 17:14 Заглавие: Търся дъмп за LCD тв Toshiba 22L1333G (Vestel) |
|
|
Main board Vestel 17MB95S-1, eeprom 24C02, flash 25L1606E.
При включване само мига зеления светодиод и дотам. Захранването е в норми без пулсации. _________________ Skype:danail54 |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
k810 Опитен потребител

|
|
|
 |

|
Пуснато на: Сря Фев 03, 2016 16:28 Заглавие: |
|
|
Здравейте k810. Връзката в горния пост не се отваря. Аз се рових доста в сайта на Тошиба и освен ръководство за потребителя за този модел нищо друго не открих. Явно е че не мога да се справя със сайта. Затова продължавам да търся дъмп. _________________ Skype:danail54 |
|
|
 |
bai_tishan Опитен потребител

Регистриран на: 12 Фев 2005 Мнения: 5792 Местожителство: Велико Търново
|
Пуснато на: Сря Фев 03, 2016 18:04 Заглавие: |
|
|
Отваря си се без проблем. _________________ Хайде няма какво да се залъгваме, и по- хубави сме виждали и по- грозни сме е***и. |
|
|
 |

|
Пуснато на: Сря Фев 03, 2016 20:29 Заглавие: |
|
|
С Windows XP не се отваря, ходих при комшията и той с XP и не става. Имам таблет с андроид и опитах с него- отвори се страницата и свалих файловете след което ги прехвърлих на компа. Стартирах ехе-то и излезе бин файл, които предполагам е за флаша, но утре ще го запиша и ще видя какво ще стане. Дано не бъркам нещо, или да е бъгнат еепрома, щото за него дъмп няма. _________________ Skype:danail54 |
|
|
 |
k810 Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Фев 03, 2016 20:55 Заглавие: |
|
|
Бин-а е за НАНД-а.
ЕЕПРОМ не знам да има, но със сигурност има Spi Flash.
Имам го и него, ама си викам след като има свободно в интернет ъпдейт, за какво да се напъвам да изпращам.
Не е зле да напишете и кой е панела, в случай че се наложи ъпдейта да се ползва за други модели , на собствена отговорност )
Нещо от LG? |
|
|
 |

|
Пуснато на: Сря Фев 03, 2016 21:10 Заглавие: |
|
|
Еми ако този бин който излезе от ехе файла е за нанд паметта, аз нямам за флаша бин и нищо не правя. Надписа на панела е под ламарина и утре ще го погледна и ще пиша. Дъмпове може и на пощата: [email protected] _________________ Skype:danail54 |
|
|
 |
zapad Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Фев 03, 2016 23:03 Заглавие: |
|
|
| danail54 написа: | | С Windows XP не се отваря |
Не е проблема в ХР-то, аз съм с него и се отваря _________________ който не знае закону на ому да си оди у дому |
|
|
 |
batencho Активен потребител

|
|
|
 |
sacho Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Фев 04, 2016 10:15 Заглавие: |
|
|
Файловете за тези модели от сайта на TOSHIBA са за ъпдейт през USB.Кое къде се записва е работа на програмистите. При ъпдейт се правят корекции в NAND и SPI Конкретно за този това е ъпдейт само за основния софт (CORE SW) и в някои случаи може и да не помогне  _________________ СЕРВИЗ ЗОРА - ПЛЕВЕН
www.sacho5.alle.bg |
|
|
 |
|