| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Radko Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Сеп 24, 2005 9:18 Заглавие: Проблем с Adobe Acrobat |
|
|
Здравейте!
Имам следния проблем с тази програма на компютъра, който ползвам в работилницата. Когато отварям някой сайт, в който информацията е във формат PDF - например някои data-sheet online, започва да се зарежда Adobe Acrobat, излиза съобщение за грешка и дотам. Версията на продукта е 5.0, компютърът е с Windows 98, процесор 300 MHz. На този компютър преди време същата версия работеше без проблем. Опитвах да я премахна и инсталирам наново - резултат никакъв. Освен това наскоро преинсталирвах Windows-а с форматиране на диска, но и това не помогна. А иначе програмата работи нормално с PDF-файлове.
Къде може да се крие проблемът?
Благодаря! _________________ skype: radko56 |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
pamporov Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Сеп 24, 2005 9:38 Заглавие: |
|
|
| Дръпни си по-нова версия, например 6.0 или даже 7.0 и инсталирай направо отгоре без да махаш старата! |
|
|
 |
cvetomirconev Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Сеп 24, 2005 10:23 Заглавие: |
|
|
Да сваляй последната направо от http://www.adobe.com/products/acrobat/readstep2.html и слагай, тръгва по-бързо (да кажем 100 пъти по-бързо ), а и поддържа новите PDF формати, т.е. новите им възможности. _________________
My opinions might have changed, but not the fact that I'm right. |
|
|
 |
Emil Evtimov Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Сеп 24, 2005 11:09 Заглавие: |
|
|
Kолеги 6.0 няма да стане за Win98 , защото иска интернет експлоер 6.
Най добре върви версия 5.0.5 ! _________________ Когато гледам , виждам !!! |
|
|
 |
cvetomirconev Опитен потребител

|
|
|
 |
After_Dark Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Сеп 24, 2005 12:42 Заглавие: |
|
|
http://www.foxitsoftware.com/
сваляш си Foxit Reader и забравяш за акробата - върви и на 486@66МХц с 16МБ РАМ  |
|
|
 |
Emil Evtimov Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Сеп 24, 2005 12:45 Заглавие: |
|
|
Cvetomirconev, в същност , прав си ! Ако обнови експлоера проблемът с инсталацията под Win98 отпада !  _________________ Когато гледам , виждам !!! |
|
|
 |
Radko Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Сеп 25, 2005 15:14 Заглавие: |
|
|
Колеги, благодаря за отговорите. Тук обаче има една разлика - при мен програмата е Adobe acrobat 5.0, а версията, която предлага cvetomirconev е за програма Acrobat reader - тя е с доста ограничени възможности. Но аз премахнах моя Adobe acrobat за проба и инсталирах предложения Acrobat reader - положението е същото - започва да се зарежда, и в един момент изписва This program has peformed an illegal operation and will be shut down. Интернет експлорера е последната версия, предлагана от Microsoft. Явно има нещо в настройките на компютъра, което спира програмата, дори ми се струва, че този проблем се яви след един ъпдейт именно на интернет експлорера (може и да греша). А иначе PDF-файлове се отварят без проблеми с нея, проблемът е само при работа с PDF online. Не съм опитвал предложената от After_Dark програма Foxit Reader, но си мисля, че проблемът не е в програмата, просто нещо в компютъра я спъва. _________________ skype: radko56 |
|
|
 |
pamporov Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Сеп 25, 2005 15:35 Заглавие: |
|
|
| Виж тогава securiry настройките на експлоръра. |
|
|
 |
Radko Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Сеп 25, 2005 15:56 Заглавие: |
|
|
| pamporov написа: | | Виж тогава securiry настройките на експлоръра. |
И аз се съмнявам, че там е проблема, но като не му разбирам къде и какво да пипна без да го сговнясам  _________________ skype: radko56 |
|
|
 |
|