| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
californieca Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Юни 28, 2006 22:30 Заглавие: Duron 1.8Ghz |
|
|
Искам да попитам някои да знае колко е цената на Duron 1.8Ghz,и някои имали за продаване или за замяна...
Благодараяпредварително  _________________ Всичко е в тока  |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
ivan dimitrov Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Юли 03, 2006 19:20 Заглавие: |
|
|
| Във Варна Пласико ми предложиха за 50$ нов с поръчка. |
|
|
 |
Vaklin Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Юли 03, 2006 20:41 Заглавие: |
|
|
Опитай във forums.data.bg купува/продава. Ще те заринат с оферти. 30-40 лева трябва да върви такъв. Максимум! За да пишеш там трябва да се регистрираш, както в повечето форуми. Основно там са хлапетор. Добре е да видиш какво купуваш, защото има и измамници. Ти обаче няма да знаеш кои са и може да те минат. _________________ --------------------------------------------------
Ако търсите помощ, сбъркали сте форума. |
|
|
 |
burzaka Опитен потребител

|
|
|
 |
bobykafe Опитен потребител

Регистриран на: 02 Ное 2004 Мнения: 1325 Местожителство: Стара Загора
|
Пуснато на: Вто Юли 04, 2006 7:59 Заглавие: |
|
|
Хайде някой, който има опит във форума на дата-та да ми постне една обява "купувам процесор на socket A до 1,8 GHz реална честота", че тука си стои от 10-ти май обявата и два листа лафове....  _________________ Няма нищо по- унизително от това, да виждате идиоти, които успяват в начинания, в които сте се провалили
----------------
В този форум вече съм само на гости... |
|
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Юли 05, 2006 12:41 Заглавие: |
|
|
Защо ти е това дърво с 64ка кеш,по-добре ако дъното ти държи се насочи към някой Семпрон или Бартън2400+ 2600+ 2800+ на сокет А,въпреки че според мене да инвестираш в такъв процесор за мене си е жива набутвация при положение че сокет 754 е на същите пари и кат си земеш едно свястно дъно дето поддържа и PCI-E и ша караш години дето да харчиш пари за загробени каузи. _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |

|
Пуснато на: Сря Юли 05, 2006 19:17 Заглавие: |
|
|
| Bojilov написа: | | Защо ти е това дърво с 64ка кеш,по-добре ако дъното ти държи се насочи към някой Семпрон или Бартън2400+ 2600+ 2800+ на сокет А,въпреки че според мене да инвестираш в такъв процесор за мене си е жива набутвация при положение че сокет 754 е на същите пари и кат си земеш едно свястно дъно дето поддържа и PCI-E и ша караш години дето да харчиш пари за загробени каузи. |
Да, и нова видеокарта и нов хард, то пък захранването ще дойде слабо... ха, тая кутия ще прегрява, е на тази конфигурацийка как да не й лепнеш едно 19" LCD
Я кажи- ако имам всичко друго, а ми липсва процесора, как да постъпя?
Между другото, дъното няма 166 шина  _________________ Няма нищо по- унизително от това, да виждате идиоти, които успяват в начинания, в които сте се провалили
----------------
|
|
 |

|
Пуснато на: Сря Юли 05, 2006 23:23 Заглавие: |
|
|
| Bojilov написа: | | Защо ти е това дърво с 64ка кеш,по-добре ако дъното ти държи се насочи към някой Семпрон или Бартън2400+ 2600+ 2800+ на сокет А,въпреки че според мене да инвестираш в такъв процесор за мене си е жива набутвация при положение че сокет 754 е на същите пари и кат си земеш едно свястно дъно дето поддържа и PCI-E и ша караш години дето да харчиш пари за загробени каузи. |
колега това го знам,мисли6 че не ми се иска ама просто това са му вазмойностите на това дано затова,а аз има сега Duron 1.4Ghz и съм го леко "понапекал" до 1.7Ghz,за сега добре се даржи но не мога да вдигам много по FSB-то 4е запо4ва проблеми с не6то по даното,не знам какво е то4но,но RAM DDR400 3200....2.5-3-3-6 ako не се лажа,и не знам за6то като повдигна малк по ве4е и забива и се рестартирва,тожа е дъното,кажете си мненито.
Благодара ви предварително
http://www.gigabyte.ru/new/main.php?page=prod&prod_type=mb&prod=284#
http://www.giga-byte.com/Support/Motherboard/CPUSupport_List.aspx?ClassValue=Motherboard&ProductID=1659&ProductName=GA-7VKMP-P _________________ Всичко е в тока  |
|
|
 |

|
Пуснато на: Чет Юли 06, 2006 8:04 Заглавие: |
|
|
Като си намериш нов, какво ще правиш "1.4Ghz"-ката _________________ Няма нищо по- унизително от това, да виждате идиоти, които успяват в начинания, в които сте се провалили
----------------
|
|
 |

|
Пуснато на: Чет Юли 06, 2006 10:04 Заглавие: |
|
|
| bobykafe написа: | | Като си намериш нов, какво ще правиш "1.4Ghz"-ката |
ами може да го заменя с някои друк или да си го оставия като резерва,о6те не сам мислил  _________________ Всичко е в тока  |
|
|
 |
|