Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

erikson T28s-problem
Иди на страница 1, 2  Следваща

Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Мобилни комуникации - Mobile communications

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
tehnika2
Нов потребител
Нов потребител

Местожителство: svishtov

МнениеПуснато на: Чет Авг 14, 2003 9:50    Заглавие: erikson T28s-problem Отговорете с цитат

tozi GSM mi skasa nervite ,tu ima mreja za edin dva 4asa tu niama za edin den.Pomognete kakvo da napravia.Kade mu e defekta? Sad
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
cdi
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Трявна

МнениеПуснато на: Чет Авг 14, 2003 13:44    Заглавие: Отговорете с цитат

Пробвай да смениш стъпалото - ако ти скапва бързо батерията е сигурно че проблема ти е в стъпалото, може да опиташ да го префлашиш или дай повече инфо за дефекта. Ако не ти скапжа батерията може да е switch-a. Възможностите са много но може да се пробва.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
tehnika2
Нов потребител
Нов потребител

МнениеПуснато на: Чет Авг 14, 2003 15:41    Заглавие: GSM-EriksonT28s Отговорете с цитат

davah go na edin izmislen maistor,toi go otvaria no ne e smenial krainoto stapalo samo kaza 4e go e butal ne6to i telefona raboti edna sedmica no posle pak zapo4na starata pesen.Bateriata kogato ima mreja darji no kogato niama vse tarsi mreja i pada po barzo.Kazvai brat4e......pomagai!!!!!
Върнете се в началото
cdi
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Пет Авг 15, 2003 11:55    Заглавие: Отговорете с цитат

Може да пробваш да го "духнеш" с апарат за горещ въздух но ако не си се занимавал с такова нещо не е много добре - доста прецизна работа е но иначе става бързо - или да ти помогне твой ппзнат който има опит с този вид дейност. Вариянтите са 2
1. Да го духнеш ако има лоша спойка ще се оправи
2. Да смениш крайното стъпало на GSM-a
Ако и това не помогне по добре колкото и да неискаш се обърни към сервиз. Ще ти пратя малко инфо за апарата да се ориентираш по платката - но ми кажи на кой mail.
Върнете се в началото
tehnika2
Нов потребител
Нов потребител

МнениеПуснато на: Пет Авг 15, 2003 12:47    Заглавие: za GSM-a Отговорете с цитат

Blagodaria VI za odziv4ivosta VI!!!!!!!pi6ete mi na [email protected]
6te probvam taka kakto mi kaza,pak 6te vidim.
Върнете се в началото
Гост

МнениеПуснато на: Нед Авг 17, 2003 9:33    Заглавие: Re: za GSM-a Отговорете с цитат

tehnika2 написа:
Blagodaria VI za odziv4ivosta!!!!!!!pi6ete mi na [email protected]
6te probvam taka kakto mi kaza,pak 6te vidim.
Върнете се в началото
Гост

МнениеПуснато на: Пон Дек 01, 2003 22:12    Заглавие: Отговорете с цитат

i na men mi se e slu4valo 2 pyti dosega...kazvali sa mi 4e tova si e problem na toq model i kato cqlo za ericsonite, sy6to sa mi kazvali 4e trqbva da se smeni nqkakva integralna shema, a drugi sa mi kazvali 4e pyk trqbva da se smeni krainoto stypalo na GSMa...procedurata struva okolo 40lv, no dosta sym podozritelen kym servizite za6toto q smenqt ne6to, q ne...a i nqma kak da razbere6 dali sa smenili 6toto primerno ako bqh go dal togava kogato mi se poqvi problema syvsem spokoino mojeha da mi kajat 4e sa go opravili i 6tqh da im povqrvam za6toto sega GSMa mi raboti(opravi se ot samosebe si)...nadqvam se da ne po4ne pak da pravi problema...
Върнете се в началото
cdi
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Вто Дек 02, 2003 1:05    Заглавие: Отговорете с цитат

Истинате е че услугата е много скъпа и аз незнам защо, слувало ми се е много често при този вид дефект проблема да е в RF Signal Processora. Самият той е на цена около 3$ - а кой на колко и за колко ще го сложи е отделен въпрос. Най често дефектите са банални и много колеги си отварят прекалено много работа с това че незнаят каде е дефекта и започват да заменят всичко по ред на номерата свързано с дефекта. Най честото явление е лош контакт на някой елемент.
"По добре да слушаш и да четеш от колкото да се правиш на интересен" - само тогава ще си наистина добър.!!! Very Happy
Върнете се в началото
tehnika2
Нов потребител
Нов потребител

МнениеПуснато на: Вто Дек 02, 2003 12:10    Заглавие: ериксон Т28s Отговорете с цитат

значи,при мен се случава точно така както казвате.От 1 месец вече ме варти този майстор,сега се видях с него и каза ,че е сменял различни части и работел 1 седмица и пак губел мрежа (или пак е на старото положение).Моляви се кажете каде е повредата или да го ударя с телефона по главата и да приключвам. Evil or Very Mad
Върнете се в началото
tehnika2
Нов потребител
Нов потребител

МнениеПуснато на: Вто Дек 02, 2003 12:17    Заглавие: T28s Отговорете с цитат

Забравих да спомена-Казах му да го "ДУХНЕ" както каза "CDI" но тои ми се исмя.
Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Мобилни комуникации - Mobile communications Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Иди на страница 1, 2  Следваща
Страница 1 от 2

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети