| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Tokio Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Окт 26, 2004 18:47 Заглавие: Търся вносител на автоаларми |
|
|
Ако някой знае такъв, нека да се обади.
Предварително благодаря ! |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
RC Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Окт 26, 2004 18:54 Заглавие: |
|
|
Арабите по Илиянци не те ли устройват ? |
|
|
 |
fishev Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Окт 26, 2004 19:14 Заглавие: |
|
|
| Колега от години работим с алармите на Рак нямаме проблеми с тях само незнам дали гониш цена или качество |
|
|
 |
Tokio Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Окт 26, 2004 20:37 Заглавие: |
|
|
| RC написа: | Арабите по Илиянци не те ли устройват ? |
Приятелю, аз съм от Ямбол и не познавам нито един от въпросните араби. Ако имаш телефони - дай ми ги. Алармите ми трябват за реекспорт и ако мога да ги взема без ДДС, би било чудесно. |
|
|
 |
Tokio Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Окт 26, 2004 20:47 Заглавие: |
|
|
| fishev написа: | | Колега от години работим с алармите на Рак нямаме проблеми с тях само незнам дали гониш цена или качество |
Аз търся преди всичко дизайн и след това качество и цена. Не съм виждал алармите на РАК, но да си призная, до сега не съм виждал нашенска аларма с добър дизайн........ затова търся вносител. Китайските аларми ме устройват - имат приличен дизайн, добро качество и невероятни цени.
Последната промяна е направена от Tokio на Вто Окт 26, 2004 20:57; мнението е било променяно общо 1 път |
|
|
 |
RC Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Окт 26, 2004 20:50 Заглавие: |
|
|
Това го виждам и помня за сега
Joke!
Чакай съобщение PM. |
|
|
 |
Grrrr Гост
|
Пуснато на: Сря Окт 27, 2004 0:36 Заглавие: Ha |
|
|
| Tokio написа: | | fishev написа: | | Колега от години работим с алармите на Рак нямаме проблеми с тях само незнам дали гониш цена или качество |
Аз търся преди всичко дизайн и след това качество и цена. Не съм виждал алармите на РАК, но да си призная, до сега не съм виждал нашенска аларма с добър дизайн........ затова търся вносител. Китайските аларми ме устройват - имат приличен дизайн, добро качество и невероятни цени. |
I za kakvo ti e dizain , nali ia kriesh, koi shte se radva na hubava i cherviva kytiika .
Ako bachka tolkova che se nalaga da ia smeniash na 2 meseca ili pyk da ti otkradnat i kolata .
Alarmata za tova e alarma kato ia slojish da blokira kakvoto zalojish i da se zadeistva ako ima narushitel , da ne govorim za hopping kod na distancionnoto zashtoto i tova e mnogo vajno i t.n. |
|
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Сря Окт 27, 2004 14:14 Заглавие: |
|
|
| Като казвате за автоаларми преди месец ми откраднаха колата седмица по късно полицията я намира на паркинг с включена аларма в режим охрана как е възможно след като алармата ми е със скачащ код-полицаите ми казаха че имало устройства които можели да записват автоалармите и да ги възпроизвеждат - за обикновенните съм съгласен с твърд код обаче моята е със скачащ код HCS енкодер не мога да си го обясня |
|
|
 |
Noel Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Окт 27, 2004 14:19 Заглавие: |
|
|
| Anonymous написа: | | Като казвате за автоаларми преди месец ми откраднаха колата седмица по късно полицията я намира на паркинг с включена аларма в режим охрана как е възможно след като алармата ми е със скачащ код-полицаите ми казаха че имало устройства които можели да записват автоалармите и да ги възпроизвеждат - за обикновенните съм съгласен с твърд код обаче моята е със скачащ код HCS енкодер не мога да си го обясня |
Докарай при мен колата , ще ти сложа нещо с което освен с паяк или на теглич с друго няма да могат да ти я подкарат А алармата нека седи ;-)Тя е за вдигане на гюрултия    _________________ Ако не мога да го поправя значи не е развалено .........но живота крие и изненади  |
|
|
 |
Grrr Гост
|
Пуснато на: Сря Окт 27, 2004 18:04 Заглавие: Mda |
|
|
| Anonymous написа: | | Като казвате за автоаларми преди месец ми откраднаха колата седмица по късно полицията я намира на паркинг с включена аларма в режим охрана как е възможно след като алармата ми е със скачащ код-полицаите ми казаха че имало устройства които можели да записват автоалармите и да ги възпроизвеждат - за обикновенните съм съгласен с твърд код обаче моята е със скачащ код HCS енкодер не мога да си го обясня |
Tova che e s HCS ne e sigyrno che e sys skachash kod , ako alarmata e niakoia evtinjos i razchita samo tvyrdite 32 bit deto izlychva HCS kodera .
HCS ima niakolko nachina na programirane vij v saita na microchip informaciata za HCS imat si i pdf za niakolko vida HCS integralni shemi s razlichni vyzmojnosti.
No vse pak vsichko e vyzmojno, chuh che rusnacite otkradnali algorityma za kodirane na Hopping kod-a , i imalo veche takiva laptopi s reciever i transmiter , stoi si bandita na parkinga s pysnat laptop i samo zapisva kodovete v efira (nali vsichki distancionni sa na 400-440MHz) i kato te izdebne che zaminavash i si gotov osobenno ako ti e gotina kolata  |
|
|
 |
|