| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
yani kokas Опитен потребител

Регистриран на: 14 Юни 2006 Мнения: 326 Местожителство: Дупница/София/
|
Пуснато на: Пет Апр 06, 2007 14:09 Заглавие: Какви творения създават студентите!!!!! |
|
|
Погледнете този проект на инвертиращ фото филтър -до къде може да те доведе съдбата на студент:
http://store1.data.bg/echkov/Proekt.pdf _________________ Всеки щепсел контакта да си знае ,да се пази
да не се зарази и ако клемите зацапа,
некой друг да тока да изцака... |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
fikret Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Апр 06, 2007 14:51 Заглавие: |
|
|
| Само че май не е студентско творение, а се е подписал доц.Иванов |
|
|
 |
Колев Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Апр 06, 2007 15:14 Заглавие: |
|
|
Пълна гавра!!! До къде може да те докара изпростяването не знам. Хем ти става смешно докато го четеш, хем ти се доревава.
Чудя се каква ли оценка са му писали . |
|
|
 |
pamporov Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Апр 06, 2007 15:15 Заглавие: |
|
|
За този проект не знам, ама като разчиствахме мазетата на старата сграда на МЕИ-то до пам.Левски (първокурсници през 1976г.), натоварихме сума ти ГАЗ-ки със стари проекти и дипломни работи. Та "заделихме" няколко от тях за бъдещи "сламки", и на един от тях с очите си прочетох следния цитат - "материал за лагера - брезова дървесина защото проектите никой не ги чете". Яд ме е че не си го запазих. |
|
|
 |

|
Пуснато на: Пет Апр 06, 2007 15:30 Заглавие: |
|
|
| fikret написа: | | Само че май не е студентско творение, а се е подписал доц.Иванов |
Точно студентско е.Резултат от няколко безсънни нощи прекарани пред компютър изчислявайки проекти и курсови работи,та човека накрая толко му бръмнала главата че сътворил това. _________________ Всеки щепсел контакта да си знае ,да се пази
|
|
 |
old4 Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Апр 06, 2007 15:39 Заглавие: |
|
|
| yani kokas написа: | | fikret написа: | | Само че май не е студентско творение, а се е подписал доц.Иванов |
Точно студентско е.Резултат от няколко безсънни нощи прекарани пред компютър изчислявайки проекти и курсови работи,та човека накрая толко му бръмнала главата че сътворил това. |
А стига бе то и Айнщайн не може да сътвори такова чудо  |
|
|
 |
коцев Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Апр 06, 2007 16:26 Заглавие: |
|
|
Че какво му намирате косур бре ??? Всичко си е точно изчислено и умножено по 3.14 и R на квадрат . Тъй че схемата си работи превъзходно .  _________________ В един цирк играем и номерата си ги знаем...  |
|
|
 |
pepi_voinishki1957 Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Апр 06, 2007 17:23 Заглавие: |
|
|
Нищо не разбирате вие,това са неща от бъдещето,и такива теории ще има'а може и такъв доцент да има,който може и професор да стане и да накара и схемата проработи,само ние трябва да измислим елементите,че известна част от тях да не кажа повечето са ми напълно непознати. Може пък аз точно на тия лекции да не съм билНо това в бъдещето.
P.S. Константата на КоджаЩ не съществува . Бернхард Д. Х. Телеген през 1926 г. е изобретил пентодната лампа
.Другите двама споменати в статията са ясни. |
|
|
 |

|
Пуснато на: Пет Апр 06, 2007 18:23 Заглавие: |
|
|
| pepi_voinishki1957 написа: |
P.S. Константата на КоджаЩ не съществува . |
Съществува ,съществува но много малко хора знаем за това нещо,и е военна тайна!!!  _________________ Всеки щепсел контакта да си знае ,да се пази
|
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Апр 06, 2007 18:45 Заглавие: |
|
|
| yani kokas написа: | | pepi_voinishki1957 написа: |
P.S. Константата на КоджаЩ не съществува . |
Съществува ,съществува но много малко хора знаем за това нещо,и е военна тайна!!!  |
Говори се че предлагали голяма награда за този който издаде константата.
Даже в момента ЦРУ,КГБ,Ми-5,марсианците и Бойко Борисов те разработват и следят всяка твоя крачка.
Ааа забравих и Ми-6 и Ми-7 и марсианците.
Они са кацнали с една летяща чиния на ниска геостационарна орбита над село Волуяк. _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |
|