| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Velkov Опитен потребител

Регистриран на: 25 Сеп 2007 Мнения: 235 Местожителство: София-ж.к.Люлин 3
|
Пуснато на: Вто Дек 04, 2007 17:38 Заглавие: Много спешна помощ!! |
|
|
Имам много голям проблем с качванета на една програма за моя телефон SonyEricsson k810i.Много искам да си кача ето тази програма на моят телефон Bulgaria StreetMaps 1.0,но като я кача ми я показва в текст а не в jar формат и немога да си я инсталирам на GSM-а.По принцип пише че е jar формат,но като я кача на PC-то ми пише че е Win zip.А ето го и саита от кадето я дръпнах http://www.download.bg/index.php?cls=program&mtd=default&id=428268 Тази програма представлява карта на цяла България.Ще съм ви много благодарен като ми кажете от каде другаде мога да си я дръпна,за да ми тръгне.Благодаря ви предварително!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!  |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
eler Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Дек 04, 2007 18:20 Заглавие: |
|
|
| jar формат си е файла. Не слушай PC-то какво ти казва, а го настрой да ти показва разширенията на файловете. Моя комп например ми казва, че е WinRAR Архив, но разширението си е .jar |
|
|
 |
Velkov Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Дек 04, 2007 18:47 Заглавие: |
|
|
| eler написа: | | jar формат си е файла. Не слушай PC-то какво ти казва, а го настрой да ти показва разширенията на файловете. Моя комп например ми казва, че е WinRAR Архив, но разширението си е .jar | Да така е но защо не ми тръгва а телефона??????????????? |
|
|
 |
Колев Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Дек 04, 2007 19:24 Заглавие: |
|
|
Създаде ли си jad. файла както пише долу след обяснението?
| Цитат: | Някои телефони изискват да има .jad файл свързан с .jar файла, като можете лесно да си създадете такъв, като използвате следният пример:
MIDlet-1: xxx, , jtrustn.maps.Maps
MIDlet-Description: xxx map for mobile phone
MIDlet-Info-URL: http://jtrustn.webhop.net/
MIDlet-Jar-Size: 999999
MIDlet-Jar-URL: xxx.jar
MIDlet-Name: xxx
MIDlet-Vendor: JTrustN
MIDlet-Version: 1.0
MicroEdition-Configuration: CLDC-1.1
MicroEdition-Profile: MIDP-2.0
Копирайте горните редове в текстов файл и заместете xxx с името на jar файла (без да пишете .jar разширението). Заменете 999999 с размера на .jar файла в байтове (можете да видите размера, като дадете properties върху .jar файла). Накрая запазете файла, като го кръстите по същият начин както е кръстен .jar файла, но с разширение .jad.
|
|
|
|
 |
Velkov Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Дек 04, 2007 22:52 Заглавие: |
|
|
| Колев написа: | Създаде ли си jad. файла както пише долу след обяснението?
| Цитат: | Някои телефони изискват да има .jad файл свързан с .jar файла, като можете лесно да си създадете такъв, като използвате следният пример:
MIDlet-1: xxx, , jtrustn.maps.Maps
MIDlet-Description: xxx map for mobile phone
MIDlet-Info-URL: http://jtrustn.webhop.net/
MIDlet-Jar-Size: 999999
MIDlet-Jar-URL: xxx.jar
MIDlet-Name: xxx
MIDlet-Vendor: JTrustN
MIDlet-Version: 1.0
MicroEdition-Configuration: CLDC-1.1
MicroEdition-Profile: MIDP-2.0
Копирайте горните редове в текстов файл и заместете xxx с името на jar файла (без да пишете .jar разширението). Заменете 999999 с размера на .jar файла в байтове (можете да видите размера, като дадете properties върху .jar файла). Накрая запазете файла, като го кръстите по същият начин както е кръстен .jar файла, но с разширение .jad.
|
| Добре де точно това не разбирам.Хубаво копирам всичко това,а после каде трябва да го поставя.Това никаде не е пояснено! |
|
|
 |
Колев Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Дек 04, 2007 22:56 Заглавие: |
|
|
Качваш го заедно с jar файла на телефона. Той ще си намери сам място.  |
|
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Нед Дек 09, 2007 13:13 Заглавие: |
|
|
| Колев написа: | Качваш го заедно с jar файла на телефона. Той ще си намери сам място.  | Нещо не го правя ката хората явно,зощото пробвах много вариянти и нищо не става.Копирам ги горните редове променям ги както пише и ги запаметявам с помоща на Notepad.След това изпращам с Блутут програмата на телефона после изпращам и фаила които съм го копирал и променил пак на същото място кадето съм сложил програмата и нищо не става.Не знам какво да правя страшно много се ядосвам че немога да го направя.И за това те мола да ми подпълниш редовете както трябват да бъдат и ако можеш да ми го пратиш на пощата [email protected] Благодаря ти предварително!! |
|
|
 |
Колев Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Дек 09, 2007 14:30 Заглавие: |
|
|
Изпратих ти файла както би трябвало да бъде. Дано този път стане.  |
|
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Нед Дек 09, 2007 14:57 Заглавие: |
|
|
Илияне страшно много ти благодаря!!!!!!!!!!!!!!!! Картата на България тръгна от първият път!!! БЛАГОДАРЯ ТИ МНОГО!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!  |
|
|
 |
Колев Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Дек 09, 2007 14:59 Заглавие: |
|
|
За нищо. Радвам се че помогнах.  |
|