| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
stuart2105 Нов потребител

|
Пуснато на: Пет Фев 08, 2008 15:19 Заглавие: Проблем с блуутут |
|
|
| Значи взех си блуутут, инсталирам му драйверите.Качвам си програмата WIDCOM и не иска да се свърже с телефона(нокиа 6230).Дайте съвет какво да напрява каква програма да си запиша и там каквото трябва . |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Vaklin Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Фев 08, 2008 20:14 Заглавие: |
|
|
Nokia Data Suite _________________ --------------------------------------------------
Ако търсите помощ, сбъркали сте форума. |
|
|
 |
Minkov Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Фев 10, 2008 16:55 Заглавие: |
|
|
| Vaklin написа: | | Nokia Data Suite |
За да не отварям нова тема, искам да попитам за подобен проблем: В комплекта на "NOKIA 6300" имаше и диск с "NOKIA PC SUITE". Инсталирах го и всичко си работеше нормално, но преди около 2 месеца отказа. Въртях-суках, преинсталирах, но телефона и компютъра не се свързват.
Каква може да е причината? |
|
|
 |
Vaklin Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Фев 10, 2008 17:05 Заглавие: |
|
|
Изтрий от телефона компютъра си. Кажи му пак да го търси от софтуера. Като поиска парола я напиши ... и т.н. _________________ --------------------------------------------------
|
|
 |
dtmf Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Фев 10, 2008 17:08 Заглавие: Re: Проблем с блуутут |
|
|
| stuart2105 написа: | | Значи взех си блуутут, инсталирам му драйверите.Качвам си програмата WIDCOM и не иска да се свърже с телефона(нокиа 6230).Дайте съвет какво да напрява каква програма да си запиша и там каквото трябва . |
Пробвай i Bluesoleil  |
|
|
 |
stuart2105 Нов потребител

|
Пуснато на: Пон Фев 11, 2008 11:10 Заглавие: |
|
|
| И с нея пробвах но не става. Записъл съм Nokia PC Suite и като му дам да ми търси телефона, блутута почва да мига няколко секунди и след това спира и изписва че не е намерено устройство. |
|
|
 |
dtmf Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Фев 11, 2008 12:42 Заглавие: |
|
|
| stuart2105 написа: | | И с нея пробвах но не става. Записъл съм Nokia PC Suite и като му дам да ми търси телефона, блутута почва да мига няколко секунди и след това спира и изписва че не е намерено устройство. |
За да тръгне нокиа пс сюит, първо блутута трябва да направи връзка с телефона по сериен порт |
|
|
 |
Vaklin Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Фев 11, 2008 18:45 Заглавие: |
|
|
И тогава 100% не тръгва! _________________ --------------------------------------------------
|
|
 |
woodoman Активен потребител

|
Пуснато на: Нед Фев 17, 2008 22:39 Заглавие: |
|
|
stuart2105 провери в настройките на телефона дали си резрешил да се вижда. Другото е да не са грешни драйверти на блитута. Аз си бях взел един комплект блутут и инфраред. Инфрареда тръгна без проблем а блутута неискаше докато не му намерих други драйвери. С орегиналните неискаше. _________________ Нека да си помагаме взаимно. Защото ако не си помогнем ние няма кой да ни помогне. |
|
|
 |
Minkov Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Апр 28, 2008 22:14 Заглавие: |
|
|
| Minkov написа: | За да не отварям нова тема, искам да попитам за подобен проблем: В комплекта на "NOKIA 6300" имаше и диск с "NOKIA PC SUITE". Инсталирах го и всичко си работеше нормално, но преди около 2 месеца отказа. Въртях-суках, преинсталирах, но телефона и компютъра не се свързват.
Каква може да е причината? |
| Vaklin написа: | | Изтрий от телефона компютъра си. Кажи му пак да го търси от софтуера. Като поиска парола я напиши ... и т.н. |
До преди седмица работеше, но днес отново съм в партер - сега пък компютърът ми заповядва да преинсталирам софтуера.
Преинсталирах го, но той иска отново, ... и отново, ... и отново .... |
|
|
 |
|