| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
guitman Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Фев 24, 2005 0:08 Заглавие: има ли разлика в интерфейсите на новите SIEMENS-и |
|
|
защо с кабел за SIEMENS от серията 55 не мога да свържа телефон от серията 65? пробвал съм с рязлични програми за SIEMENS, но нито една не се свързва с телефоните Х65 макар и да ги потдържа. _________________ home studio |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
kd 503 Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Фев 24, 2005 0:22 Заглавие: |
|
|
немога да ти отговоря конкретно обае ако ползваш ком пробвай да го преинсталираш при мен винаги така се бъгва
когато пусна компа зада ползвам кабела трябва да дам унинстал ком1
и пак инстал
карай важното е че върви _________________ Усилването на електрически сигнали е основен процес в радиоелектрониката!
i love massive ridiculous bass
Atlanta Georgia U.S.A. the real hip-hop ! |
|
|
 |
Joniks-serviz Опитен потребител

Регистриран на: 10 Сеп 2004 Мнения: 352 Местожителство: България-Пловдив
|
Пуснато на: Чет Фев 24, 2005 2:13 Заглавие: |
|
|
Кабела за 55 серия става и за 65 .С коя програма работиш! _________________ РЕМОНТ НА ТЕЛЕВИЗОРИ,LCD,PLASMA,АУДИО И ВИДЕО,ЛАПТОПИ- ТОТАЛЕН РЕМОНТ,ИГРАЛНИ КОНЗОЛИ- X-BOX,PS3, BGA-REBALLING,КОМПЮТРИ И ПЕРИФЕРИЯ,LCD МОНИТОРИ,GSM,ДИГИТАЛНИ ФОТОАПАРАТИ,ВИДЕОКАМЕРИ,МИКРОВЪЛНОВИ ПЕЧКИ, КЛИМАТИЦИ, ЗАРЕЖДАНЕ НА АВТОКЛИМАТИЦИ. |
|
|
 |

|
Пуснато на: Чет Фев 24, 2005 7:40 Заглавие: |
|
|
| kd 503 написа: | немога да ти отговоря конкретно обае ако ползваш ком пробвай да го преинсталираш при мен винаги така се бъгва
когато пусна компа зада ползвам кабела трябва да дам унинстал ком1
и пак инстал
карай важното е че върви |
позвам конвертор USB към COM порт. чипа му е PL2303. купил съм си го като оригинален USB кабел за SIEMENS. в зависимост от USB-то се свързва като COM3, COM4.... и т.н. и само променям порта в програмата и работи. моя телефон е М55 и нямам никакви проблеми. преди ползвах Siemens Data Suite и работеше на х55, но не и с х65. сега съм с Mobile Phone Manager и пак с х55 работи а с х65 не. пробвах и със всякакви други програми оригинални или хакерски и работи само с х55. дори с програма за х35 и по стари работи с 55
в случая става въпрас по конкретно за телефон С65. търсих в менюто му някаква настройка за отваряне на интерфейса но не открих. разреших му IrDA порта но не помогна много . направо съм в неудомение!!! какво пропускам? не вярвам SIEMENS да са направили така че да не можеш да си свържеш телефона
пропуснах да спомена че съм с два windows-а - 98 и ХР. и на двата работи само с 55 _________________ home studio |
|
|
 |
kd 503 Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Фев 24, 2005 23:21 Заглавие: |
|
|
доколкото знам за ц 65 здължително тябва фон мениджър ама защо не баца чувал съм че хп. е с кофти подръжка на ком портовете защо не потърсиш последните сървис паци или пък да пробваш под 98 _________________ Усилването на електрически сигнали е основен процес в радиоелектрониката!
i love massive ridiculous bass
Atlanta Georgia U.S.A. the real hip-hop ! |
|
|
 |

|
Пуснато на: Пет Фев 25, 2005 7:37 Заглавие: |
|
|
пробвал съм и с двата win. SP няма да си сложа защото е боза. може да ако оправи нещо но със сигурност скапва много други неща _________________ home studio |
|
|
 |
Мартософт Гост
|
Пуснато на: Сря Апр 13, 2005 15:25 Заглавие: NE STAVA!!!!! |
|
|
ЧУЙТЕ МЕ СЕГА.... ПРОСТО ДОСТАТЪЧНО ЯСНО НАВСЯКЪДЕ СА ГО ОБЕСНИЛИ ЧЕ КАБЕЛ ЗА СИМЕНС 55 МОЖЕ САМО ДО 62 серия
ЗА 65 серия НЕ МОЖЕ
ПРОСТО И ЯСНО НЕ СТАВА... ТРЯБВ ВИ КЕБЕЛ ПРОСТО ЗА 65 СЕРИЯ или 75
http://allsiemens.com/cabel.php |
|
|
 |

|
Пуснато на: Чет Апр 14, 2005 21:52 Заглавие: |
|
|
Мартософт, а нямя ли да обясниш каква е разликата между двата кабела, все пак въпроса ми беше точно това? _________________ home studio |
|
|
 |
tchav Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Апр 15, 2005 15:03 Заглавие: |
|
|
С кабела, който имах от С55, после SL55, сега си правя всичко без проблем на S65, така че трябва проблема да се търси другаде. _________________ Сашо Чавдаров |
|
|
 |
Svetoslav40 Опитен потребител

Регистриран на: 19 Апр 2005 Мнения: 143 Местожителство: Берлин/Германия
|
Пуснато на: Чет Май 12, 2005 12:26 Заглавие: |
|
|
| Проблема е в софтварето не сименса, самия интерфеис си е същия, ония са решили, че новите модели не тряя да бачкат със старите кабели(все пак тряя ти вземат кинтите за нов), слагаш 2 резистора по 10к на 5-и и 7-ми крак към мсаса и си готов....или сменяш софтуера....ама това вече е коментирано тука. |
|
|
 |
|