|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Boxsi11 Нов потребител

|
Пуснато на: Пон Фев 15, 2016 9:14 Заглавие: Схема на компаратор |
|
|
Бях решил вече да не вземам отношение по темата но... За какво благодарих на Фикри,че ме насочи в правилната насока.Колкото до неговата интегралка нямам никакви проблеми да я получа-важна според мен е идеята за елекртонен предпазител по напрежени ,което не никак ново,но е навреме.Има моменти когато човек блокира.А за моята възраст това е нормално.Поразрових се малко в нета и ето какво открих. Защита от пренапрежение Минко Василев Млад Конструктор 1982/9/стр. 9.
http://www.pchelar-probvaisambg.com/statia115_36_spisak.htm Та на мен ми трябваше нещо такова хем просто с малко елементи хем надеждно,което вече може да се обнови и разшири,което вече имам възможност и интелект да си го измайстора.Както казва един Ваш колега когото много уважавам:Ако двамата имаме по една ябълка и ги разменим, пак ще имаме по една. Ако двамата имаме по една идея и ги разменим, ще имаме по две! Та важна е идеята!Бъдете добри и помагайте, най-вече с идеи,а който и с това не може да се справи пак му помогнете.Затова считам че тези форуми са на много по високо ниво от образованието , и тук човек може да се научи истински.Още един път благодаря на Всички отзовали се. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|