|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
ELP Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Юни 29, 2004 12:31 Заглавие: За пощата |
|
|
Момчета извинявайте ,ама не мога да си играя да ви пращам на всички файла,нали затова съм го пратил във файлообменника,ако имате проблеми пишете на администратора !! Освен това при файл 2 МВ кой ще ви гарантира ,че ще успеете да си го изтеглите от пощата  |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Morphadron Гост
|
Пуснато на: Сря Авг 25, 2004 15:39 Заглавие: |
|
|
добре ве момчета изтеглих си аз квото тряяше.ама се питам няколко жъпроса.Хората са голеееми скиптици относно тоя клас усилватели и ся се чудя вйй хуу ми го рекламирате тоя усилвател ама я някой дето го е прайл да ми каже как му се струва като качество и дали го е проал на макс и ква синусоидална мощ има тва нещо?Пак и дайте инфо какво сте променяли по оригиналната схема?Пак за6то не вземете напрао ми пратите всичкото ва инфо на майла барабар сас схемата в завуршен вариант в PCB за да си го принтна и да започвам праенето. [email protected] пишете ораа моля ви  |
|
|
 |
ELP Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Авг 25, 2004 18:07 Заглавие: За стъпалото |
|
|
Не съм го правил ,както написах в началото,схемата ми се видя интересна и пълна като описание -нали си с английския-чети!
Платката ,както се вижда е двуслойна -трудна работа за правене в любителски условия това е слабост ама може някой да се напъне и да я направи на Кадстар или Протел. Последно искам да отбележа ,че въпреки описанието и цялата статия този проект /според мен/ не е за начинаещи в електрониката и може да ви разочарова .Задължително е и наличието на апаратура/сигналгенератор,осцилограф и др./ при оживяването на схемата! |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|