Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Къде и кой можеда ми прекодира дистанционното на колата
Иди на страница Предишна  1, 2

Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Обща електроника - General Electronics

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
Miro _how
Гост

МнениеПуснато на: Вто Сеп 27, 2005 0:35    Заглавие: варинат Б Отговорете с цитат

Причината да се изпочупи това дистанционно е, че преди време нещо отказа и аз го отворих. Видя ми се отпоено на излъчвателя припоих го и то тръгна, но сега за да задейства или изключи алармата трябва да го допреш до колата и да натискаш около 4 сек, даже и тогава е с 50% успеваемост!
Явно нещо не съм свършил като хората !

Не може ли да се свали оригиналния чип и да се припои на друга дистанция и да си бачкам така, или пък да се оправи това и да го сложа просто в нова кутиика !

Ама аз не мога да го оправя защото не знам какво му е ?
Върнете се в началото
Miro _how
Гост

МнениеПуснато на: Чет Сеп 29, 2005 22:31    Заглавие: хъм Отговорете с цитат

Някаква идея как да си сменя кутииката на дистанционното най-безболезнено, оправих сега всичко е наред, просто съм си свършил малко калпаво работата първия път.

Но идеите да изкарване на дубликата още ме интересуват !! и то живо
имаше само едно сериозно и доста правдоподобно предложение но са съжаление аз не мога да го изпълня понеже нямам необходимото оборудване
Върнете се в началото
Edesign
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Пет Сеп 30, 2005 8:07    Заглавие: Отговорете с цитат

Ами и аз да се включа малко Laughing Какво да ти кажа аз правя аларми "цели аларми " предавател кодер декодер всичко!!! Не знам колегите какво се шашкат толкова това е един обикновен чип с фиксиран код с един бутон. Нямаш грижи мога да ти видя кода! Но според мен скъпо ще излезе друго дистанционно---> доколкото рабирам искаш да ти правят програма за PIC например платка......кутия (оригиналния чип мисля никъде го няма)... Значи да не казвам голяма дума ама за по малко от 20 лева няма как да стане което мисля няма много смисъл...на Илиянци най евтините аларми са 50 лева....
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Обща електроника - General Electronics Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Иди на страница Предишна  1, 2
Страница 2 от 2

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети