| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Stoy40 Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Сеп 29, 2005 16:06 Заглавие: |
|
|
| Танталовите кондензатори в никакъв случай не са най добрите за проходни защото са силно преходни,полиестер му е майката... |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
sparky Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Сеп 30, 2005 9:08 Заглавие: |
|
|
| Цитат: | Танталовите кондензатори в никакъв случай не са най добрите за проходни защото са силно преходни,полиестер му е майката...
|
Не само че не са най-добрите, ами може би са едни от най-лошите. Може би само електролитите са по-зле. Полиестер или в краен случай полипролилен. (иначе най-добрите са със сребърно фолио и хартия, напоена с масло, обаче те за мен са "out of question", щото ако въобще се намерят, струват майка си и баща си. _________________ Знам че нищо не знам, но някои и толкова не знаят. |
|
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Пет Сеп 30, 2005 9:32 Заглавие: |
|
|
Значи може и да не е такъв, ма поне аз си мислех че е Изглежда като метално кубче с крачета излизащи от двете противоположни стени. |
|
|
 |
dobri_dojeee Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Окт 03, 2005 21:00 Заглавие: |
|
|
Има едно TDA1562 което работи в клас Н.Доста добри параметри за мощност и изкривявания.Опитай няма да сгрешиш. _________________ Човек се учи цял живот |
|
|
 |
rudiem Активен потребител

|
Пуснато на: Пон Окт 03, 2005 21:47 Заглавие: |
|
|
| Една препоръка относно китовете на Неомонтана. Вярно, че с тях може да излезе по-евтино, но е по-добре да се направи нова платка за да се избегне кашата, която са забъркали търсейки минималните размери на платката. |
|
|
 |
brum Гост
|
Пуснато на: Вто Окт 04, 2005 16:41 Заглавие: |
|
|
All in one ще е Няма да им ползвам техните платки че като съм ги гледал кви са чак ми става смешно понякога:) |
|
|
 |
getzata Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Окт 09, 2005 19:54 Заглавие: |
|
|
http://neomontana.dir.bg/kit112.htm
Взех интегралата TDA1562Q, налепих външните елементи на експериментална платка, но като усиля малко (10в.), защитата се включва. След като си играх цял ден с нея намерих проблема - фолтровия кондензатор от 2200мф. трябва да е запоен за крачетата на интегралата(със проводници нестава). Някой ако има напредстава защо става така да сподели. Иначе интегралката вади чист звук, а и добра мощност. 50в. , 0.5% _________________ Всичко е ток и жици... |
|
|
 |
RC Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Окт 09, 2005 20:02 Заглавие: |
|
|
getzata, мощността се мери във ватове и мярката се обозначава - така Вт или W!
Когато пишете или питате се опитайте да демонстрирате поне някакви елементарни познания по темата, моля. |
|
|
 |
getzata Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Окт 09, 2005 20:52 Заглавие: |
|
|
| RC написа: | getzata, мощността се мери във ватове и мярката се обозначава - така Вт или W!
Когато пишете или питате се опитайте да демонстрирате поне някакви елементарни познания по темата, моля. |
Сори за грешката. _________________ Всичко е ток и жици... |
|
|
 |
Stoy40 Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Окт 10, 2005 10:03 Заглавие: |
|
|
| Според мен не е добър кондензатора или са тънки жичките.Пробвай с по 3 кондензатора от 1000 микро в паралел.... |
|
|
 |
|