|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Pesho Гост
|
Пуснато на: Чет Юни 03, 2004 6:45 Заглавие: |
|
|
За коя нова версия говориш?
И знаеш ли някаква документация на български или руски. Аз търсих по руските сайтове, но не можах да намеря нищо. Ако знаеш нещо, ше съм ти благодарен! |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
skynet Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Юни 03, 2004 8:17 Заглавие: |
|
|
[quote="ToHu"]Да аз съм с нея и доста време я ползвах, нямал съм проблеми. Сега съм с новта версия
eldevice.net/upload/proteus
и интересното е че като я инсталирах заедно със стара и двете спряха да работят, забиваха след като пуснеш симулация. След дъга борба с reg едит разкарах и двете сложих новата и сега янмам проблем.
HI TоHu,
Можеш ли да обясниш малко по подробно как да накарам Proteus 6.2 SP5, да заработи. Аз сам с инсталиран XP. Колкото пати инсталирвах програмата толкова пати увисваше и не работи.Друг подобен софт нямам инсталиран.
Ще чакам отговор с благодарности.
Поздрави _________________ Помогни на достатъчно хора да получат това, което те искат
и ще получиш всичко, което ти поискаш. |
|
|
 |
ToHu Гост
|
Пуснато на: Чет Юни 03, 2004 18:49 Заглавие: |
|
|
Ами от къде си я свалил първо, тази дето съм адл аз линка ?
Ако е тя само слагаш кода, нищо друго. Верно че при менне тръгва ама мисля че беше от старата версия, не знам да е имало друг проблем. Възможно е нещо с някои от драйверите да не се понася. Аз примерно имах драйвери за един таблет, и докато не ги разкарах програмата не работеше читаво.
Като казвам нова версия има в предвид тая 6.2 SP5, по нова нямам, може и да е излязла но не съм я виждал. |
|
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Чет Юни 03, 2004 22:18 Заглавие: |
|
|
| ToHu, да имаш читава документация? |
|
|
 |
ToHu Гост
|
Пуснато на: Пет Юни 04, 2004 21:19 Заглавие: |
|
|
Мнееее, но то в самия протеус си иам хелп, а и не трябва кой знае каква документация  |
|
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Съб Юни 05, 2004 12:57 Заглавие: |
|
|
Да, но имам малък проблем с английския...
С руския няма проблеми...
Но ти благодаря! |
|
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Пон Юли 12, 2004 19:07 Заглавие: Re: Proteus |
|
|
| Viva написа: | | A по-новите версии 6.4 например | [/code] |
|
|
 |
ToHu Нов потребител

|
Пуснато на: Пон Юли 12, 2004 19:36 Заглавие: Има да .... |
|
|
скоро ще я кача на free.data.bg/tohu
версияа е 6.3sp1имам и sp2 но е без крак. Има и нови верси на CCS компилатора, но и тях още не съм ги качил всичките. |
|
|
 |
tchav Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Юли 13, 2004 12:50 Заглавие: |
|
|
Я да ви питам, като е толкова хубав и лесен този Протеус, може ли да чертае платки? _________________ Сашо Чавдаров |
|
|
 |
ToHu Нов потребител

|
Пуснато на: Сря Юли 14, 2004 18:06 Заглавие: |
|
|
| Да може, но никога не съм го ползвал, работя с Protel и съм си много доволен, не знам колко му е читав рутера |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|