|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
mom4il_tv Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Окт 19, 2005 7:28 Заглавие: |
|
|
| Аз споделям мнението на колегата Добри ,но Но колегата Кирито е помагал много на КОЛЕГИ....! |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Филипов Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Окт 19, 2005 8:16 Заглавие: |
|
|
Темата е за говорилнята. За мен е безсмислено да променям серийни номера, защото все пак те са уникални и същата свирка едва ли ще иде на друго място и то за същия проблем. А и някои колеги просто слагат готов дъмп с известен код на всички от една марка, минали през тях. _________________ Ако двамата имаме по една ябълка и ги разменим, пак ще имаме по една.
Ако двамата имаме по една идея и ги разменим, ще имаме по две!
Oтопление и ВиК. Интелигентни отплителни системи. Проектиране продажба доставка монтаж |
|
|
 |
dreadx Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Окт 21, 2005 1:17 Заглавие: |
|
|
А на мен, като човек който не се занимава с автокасетофони ми стана интересно откъде разбирате кой заслужава такава помощ и кой не
Лично аз се дразня единствено на такива:
”Донесох си 5 касетофона(GSM-a, etc..) от Германия, за без пари естествено, ама имат малко проблемче - някой ще ми помогне ли да ги разкодирам?" - е, нормално да иска да ги продаде и работата да му излезе съвсем без пари, но май не би трябвало да е така..
За единични случаи на някакви касетофони дето я стигнат до сервиз, я до кофата за боклук незнам дали е толкова важно да не се помага, въпреки че пък не е културно да влезеш в който и да е форум и единствения ти пост да е за това, че искаш някой да ти помогне с нещо.
Според мен модераторите, които имат достъп до малко повече информация за потребителя (местоположение, etc.) е добре да си дават мнението когато става въпрос за анонимни или нови потребители, пък ако прецените че човека не върти таен бизнес с разкодиране за ваша сметка защо да не му се помогне. Така или иначе ще си намери кодовете от някъде другаде ако касетофона му трябва за лична употреба и по-скоро няма да го ползва отколкото да го носи на сервиз за разкодиране. И все пак щом е стигнал до кода, значи е уцелил коя жица е маса и коя 12V.
Няма защо да се ядосвате на крайните клиенти в такива случаи. Много по-вредни за бизнеса са ”колеги”, които колкото и да не разбират от електроника са намерили няколко калкулатора в нета и веднага са готови да отворят сервиз за разкодиране, пък каквото стане - добре дошло, другото като не става да си го носи клиента някъде другаде. Те, малко по-компетентните клиенти може би точно такива ”специалисти” се опитват да избегнат. Ако прецените че не трябва да давате кода, по-добре им посочете някой, за който знаете че ще им свърши добре работата. |
|
|
 |
Edesign Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Окт 21, 2005 8:28 Заглавие: |
|
|
| Прецака се целия бизнес с разкодиране от разни фалшиви майстори. Преди 5 години едно отключване на GSM струваше над 30 лева а сега.... едва ли повече от 5 лева за майстора който го прави. И най-жалкото е че самите "майстори" си подливат вода |
|
|
 |
grishan Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Окт 21, 2005 21:46 Заглавие: |
|
|
| Не е от фалшиви майстори ,а от това че темата вече не е актуална.Колко според вас струва кодиран апарат произведен преди 20 години? |
|
|
 |
Boiko Опитен потребител

Регистриран на: 01 Апр 2004 Мнения: 547 Местожителство: София-Люлин 8 зад Билла 0888 491 426
|
Пуснато на: Пет Окт 21, 2005 22:03 Заглавие: |
|
|
Naskoro za edna navigacia na AUDI 8, klienta olekna s 100 lv.
Grisha, ti kolko DVD-ta triabva da flashnesh za tezi pari?
Pitam, edin "seriinik" moje li da se spravi s navigacia?
Sorry za latinicata,ne sam na moia komp i kredora ne raboti! _________________ НБС-СЕБТ http://www.nbs-set.com/
http://tvbonel.alle.bg |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|