|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
YURI Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Ное 06, 2005 15:05 Заглавие: |
|
|
| Колега ТоНи много добре съм прочел темата ,човека е написал "схема за токоограничаване" и точно затова съм дал схема на генератор на ток.Явно иска като си прави разни опити дори и нещо да е сбъркал да не прецака схемата като и ограничи консумацията.А това ,че иска и схема на стабилизиран регулируем токоизправител е нещо съвсем друго, и никъде не видях да пише "прецизен стабилизиран регулируем токоизправител". А схемата която съм дал може да се върже на всеки изход на такъв регулируем токоизправител и да се ограничава тока /схема за токоограничаване/. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
ToНи Гост
|
Пуснато на: Нед Ное 06, 2005 20:38 Заглавие: |
|
|
| На изхода .. да, и макар ч еима някои доста серизни недостатъци в ози вид ще ограничава, ще се получи регулатор с падаща характеристика, т.е. такъв тип токова защита, но свързано директно към захранването, което не знам защо си помислих че предлагаш ще с естреми да поддърж тока. |
|
|
 |
YURI Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Ное 06, 2005 20:53 Заглавие: |
|
|
Аз пък си мисля , че много по-просто щеше да се получи ако младежа просто беше написал каква конкретна схема търси , дали на регулируем токоизправител със защита по ток / от късо / или с регулиране /ограничаване/ на изходния ток.И в двата случая схеми колкото искаш.
Лека вечер на всички!!! |
|
|
 |
sheki Опитен потребител

|
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|