|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
DAFY Нов потребител

|
Пуснато на: Пет Дек 30, 2005 23:58 Заглавие: Ventilatori - bezshumni |
|
|
Браво пичове ! Е тва е наистина Тема за обсъждане ! аз сам от Сливен и тука няма никакви свестни вентилатори ... купувах какви ли не ... всичко повачва да шуми след 2-рия месец... най - кофти е на видеокартата ... GF FX 5500... 3-тия ми е тоя ... и тои пак ръмжи като мечка. ако имате някаква идеика как да направя друго охлаждане цена няма да имате мислех с някави елементи /който ползват за охлаждане на вода в машините/ тука и такива няма ... вобще дали е вазможно така да стане или не ? и от каде мога да си купя ... цената каква е ?
Усилвателите ми иначе са с по 2 вентилатора но имат термо регулатор /схема за инкобатор на обратнен принцип/ и си е перфектно ... като ми е на МАХ ако загрее след 10-15 мин яко гърч ... включва се охлажда и всичко е ОК
Успех на всички заели се с тая АнТишумяща Дейност  _________________ Дори и "най-добрия" има нужда от помощ, понякога ! |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
cvetomirconev Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Дек 31, 2005 10:29 Заглавие: |
|
|
Взимай ASUS EN6600 Silencer. Още ми се стопля душата като се сетя за тоя огромен радиатор Хаха как прозвуча само  _________________
My opinions might have changed, but not the fact that I'm right. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|