Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

мнения за телевизор PHILIPS 29PT8520 100Hz
Иди на страница Предишна  1, 2, 3  Следваща

Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Общи приказки - Just talking

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
plamen petrov
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Шумен

МнениеПуснато на: Съб Яну 07, 2006 9:21    Заглавие: Отговорете с цитат

Съжалявам но и да искаме не можем да ти завъртим бобината от сервизното меню .А и в самото сервизно меню пише какво се коригира на много достъпен език.
mirovampiro
Нов потребител
Нов потребител

МнениеПуснато на: Нед Яну 08, 2006 0:11    Заглавие: Отговорете с цитат

Дам, разбрах, значи ако искам да ми е перфектна картината трябва да ходя до сервиз, оххх това е трудна работа, ако беше някое 30 инчово LCD да отида(но при него няма какво да се гласи) но с този кашон е трудна работа !
Все пак благодаря за вниманието !
Иначе по темата, дам телевизорчето си заслужава като картина, хубави цветове, много добър бял цвят и тн, малко бедно откъм екстри меню, и това е !
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Рачев
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Ихтиман

МнениеПуснато на: Пон Яну 09, 2006 11:07    Заглавие: Отговорете с цитат

Сега забелязвам че в долният краи правата е леко вдлъбната на горе. Има ли начин това да се оправи от серв. мену или трябва да се отваря ТВ то? става въпрос за панасоника/29PM11P/
Stoy40
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Sofia

МнениеПуснато на: Пон Яну 09, 2006 14:08    Заглавие: Отговорете с цитат

Нито от менюто нито в сервиза ще го оправят...Мировампиро картината ти е изместена или наклонена не се разбира?Какво значи наклонена?
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
Рачев
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Пон Яну 09, 2006 14:43    Заглавие: Отговорете с цитат

Искам да уточня ако има права линия/примерно надписи/ те леко се събират по хоризонтал в средата на екрана и в краищата се разделечават като в същото време в средата са леко извити на горе. вапроса ми е може ли да се реголира по вертикал но само в долния край на екрана?/става въпрос за панасоника
mirovampiro
Нов потребител
Нов потребител

МнениеПуснато на: Пон Яну 09, 2006 23:38    Заглавие: Отговорете с цитат

Здравейте,
Stoy40 ами да го обясня така: когато филма или програмата имат черни черти отгоре и отдолу се забелязва че картината е наклонена лееееко на ляво,ако от долу в дясно измеря отдолу нагоре черната линия , тя ще е 5 см, а в края в ляво пак долу ще е 4.8 см ! или примерно гледам бтв, ми самия знак на бтв е лекичко наклонен наляво! Тоест не криви само долу в ляво , ами все едно кинескопа е сложен леко на криво, тоест под наклон наляво с примерно 2 мм някъде ! Надявам се че съм обяснил правилно, даже тези дни като съм свободен ще снимам за какво говоря точно с Нокиа Монитор Тест, на geometry като го пусна на тв то и снимам ще се види за какво говоря!
Не че ми пречи това, но нали знаете, хубаво си е всичко да е наред по телевизора !
plamen petrov да разбирам че може да се завърти бобината и всичко да е наред ако е от нея, така ли ? Ех защо не са сложили и тази опция от менюто на тв то ! Smile) Иначе не мога да влезна в сервизното меню, добре че не мога де, все пак това е ваша работа за която сте учили и си разбирате, не трябва да се бъркам и аз там ! Smile
Иначе някой да не си помисли че не ми харесва тв то, не е така, харесва ми картината, цветовете и тн.!
Много благодаря на всички за темата, за това че помагате, добре че сте вие ! Smile
До писане
Върнете се в началото
Stoy40
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Вто Яну 10, 2006 11:07    Заглавие: Отговорете с цитат

Мисля,че на "Панасоник"-а неможе да се помогне,това според мен е некачествена отклонителна система,а "Филипса" може да се врътне системата,но дали си заслужава чисто нов телевизор да се разкарва до сервиза за това трябва собственика му да реши......
Върнете се в началото
Рачев
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Вто Яну 10, 2006 20:24    Заглавие: Отговорете с цитат

Явно така ще си га гледам поне за сега. Все пак Благодаря за мнението!!!
mirovampiro
Нов потребител
Нов потребител

МнениеПуснато на: Вто Яну 10, 2006 21:48    Заглавие: Отговорете с цитат

Здравейте
Stoy40 значи да разбирам че това не е сериозен проблем и се оправя? Smile
Все пак сигурно ще ми вземат някой друг лев от сервиза а сега не мога да си позволя това, може би следващия месец, иначе ако имам време и превоз може да го замъкна след месец, не ми пречи!
Благодаря отново за помощта ! Smile
Върнете се в началото
Stoy40
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Сря Яну 11, 2006 10:47    Заглавие: Отговорете с цитат

Лично аз те съветвам да се настроиш позитивно и да го гледаш така,защото понякога отклонителните системи са залепени след заводската настройка,всеки опит да се мръднат може да доведе до промяна на други неща (сходимост например),което е по лошия вариант,но ти си знаеш.
Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Общи приказки - Just talking Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Иди на страница Предишна  1, 2, 3  Следваща
Страница 2 от 3

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети