| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
plamen petrov Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Яну 07, 2006 9:21 Заглавие: |
|
|
Съжалявам но и да искаме не можем да ти завъртим бобината от сервизното меню .А и в самото сервизно меню пише какво се коригира на много достъпен език. _________________ Директна връзка Skype-plamenpetrov8281 |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
mirovampiro Нов потребител

|
Пуснато на: Нед Яну 08, 2006 0:11 Заглавие: |
|
|
Дам, разбрах, значи ако искам да ми е перфектна картината трябва да ходя до сервиз, оххх това е трудна работа, ако беше някое 30 инчово LCD да отида(но при него няма какво да се гласи) но с този кашон е трудна работа !
Все пак благодаря за вниманието !
Иначе по темата, дам телевизорчето си заслужава като картина, хубави цветове, много добър бял цвят и тн, малко бедно откъм екстри меню, и това е ! |
|
|
 |
Рачев Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Яну 09, 2006 11:07 Заглавие: |
|
|
Сега забелязвам че в долният краи правата е леко вдлъбната на горе. Има ли начин това да се оправи от серв. мену или трябва да се отваря ТВ то? става въпрос за панасоника/29PM11P/ _________________ doctora |
|
|
 |
Stoy40 Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Яну 09, 2006 14:08 Заглавие: |
|
|
| Нито от менюто нито в сервиза ще го оправят...Мировампиро картината ти е изместена или наклонена не се разбира?Какво значи наклонена? |
|
|
 |
Рачев Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Яну 09, 2006 14:43 Заглавие: |
|
|
Искам да уточня ако има права линия/примерно надписи/ те леко се събират по хоризонтал в средата на екрана и в краищата се разделечават като в същото време в средата са леко извити на горе. вапроса ми е може ли да се реголира по вертикал но само в долния край на екрана?/става въпрос за панасоника _________________ doctora |
|
|
 |

|
Пуснато на: Пон Яну 09, 2006 23:38 Заглавие: |
|
|
Здравейте,
Stoy40 ами да го обясня така: когато филма или програмата имат черни черти отгоре и отдолу се забелязва че картината е наклонена лееееко на ляво,ако от долу в дясно измеря отдолу нагоре черната линия , тя ще е 5 см, а в края в ляво пак долу ще е 4.8 см ! или примерно гледам бтв, ми самия знак на бтв е лекичко наклонен наляво! Тоест не криви само долу в ляво , ами все едно кинескопа е сложен леко на криво, тоест под наклон наляво с примерно 2 мм някъде ! Надявам се че съм обяснил правилно, даже тези дни като съм свободен ще снимам за какво говоря точно с Нокиа Монитор Тест, на geometry като го пусна на тв то и снимам ще се види за какво говоря!
Не че ми пречи това, но нали знаете, хубаво си е всичко да е наред по телевизора !
plamen petrov да разбирам че може да се завърти бобината и всичко да е наред ако е от нея, така ли ? Ех защо не са сложили и тази опция от менюто на тв то ! ) Иначе не мога да влезна в сервизното меню, добре че не мога де, все пак това е ваша работа за която сте учили и си разбирате, не трябва да се бъркам и аз там !
Иначе някой да не си помисли че не ми харесва тв то, не е така, харесва ми картината, цветовете и тн.!
Много благодаря на всички за темата, за това че помагате, добре че сте вие !
До писане |
|
|
 |
Stoy40 Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Яну 10, 2006 11:07 Заглавие: |
|
|
| Мисля,че на "Панасоник"-а неможе да се помогне,това според мен е некачествена отклонителна система,а "Филипса" може да се врътне системата,но дали си заслужава чисто нов телевизор да се разкарва до сервиза за това трябва собственика му да реши...... |
|
|
 |
Рачев Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Яну 10, 2006 20:24 Заглавие: |
|
|
Явно така ще си га гледам поне за сега. Все пак Благодаря за мнението!!! _________________ doctora |
|
|
 |

|
Пуснато на: Вто Яну 10, 2006 21:48 Заглавие: |
|
|
Здравейте
Stoy40 значи да разбирам че това не е сериозен проблем и се оправя?
Все пак сигурно ще ми вземат някой друг лев от сервиза а сега не мога да си позволя това, може би следващия месец, иначе ако имам време и превоз може да го замъкна след месец, не ми пречи!
Благодаря отново за помощта !  |
|
|
 |
Stoy40 Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Яну 11, 2006 10:47 Заглавие: |
|
|
| Лично аз те съветвам да се настроиш позитивно и да го гледаш така,защото понякога отклонителните системи са залепени след заводската настройка,всеки опит да се мръднат може да доведе до промяна на други неща (сходимост например),което е по лошия вариант,но ти си знаеш. |
|
|
 |
|