|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
crashtest Нов потребител

|
Пуснато на: Съб Яну 14, 2006 17:30 Заглавие: |
|
|
| Добре ве без да обиждам никой не съм ви питал кое ще ми излезе по - евтино или как звучало питах за схема!Като нямате мерси трийте темата и толкова! |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
RC Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Яну 14, 2006 18:46 Заглавие: |
|
|
crashtest, ти също без да се обиждаш, но от начина по който си сформулирал задачата личи, че не си в състояние да се справиш с нейното решение.
Ето ти една сламка:
http://pdf.alldatasheet.com/datasheet-pdf/view/5775/MOTOROLA/TL494.html
Разгледай апликейшъна на 9 стр. Push-Pull Converter.
Остава само да си оразмериш (и изработиш) изходния имп. траф за твоите нужди и си готов.
Това е само пример, подобни SPWM контролери има колкото щеш.
Ако не ти харесва този, потърси си друг (но принципа и чаркалака е сходен) с ключовото съкращение от по-горе. |
|
|
 |
crashtest Нов потребител

|
Пуснато на: Съб Яну 14, 2006 19:43 Заглавие: |
|
|
мерси много! Това ми трябваше! Благодаря много за предоставената ми от вас информация!
P.S. а затова до колко съм способен да се справя със задачата, казах, че единия от хората за които е предвиденото едното устройство имам няколко магазина за електронни елементи и се занимава с това просо ако не успея сам ще се допитам до него! Мерси много пак ви казвам специално на тебе RC! |
|
|
 |
RC Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Яну 14, 2006 19:49 Заглавие: |
|
|
| Успех. |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|