| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Гост
|
Пуснато на: Вто Яну 24, 2006 23:07 Заглавие: |
|
|
 ....ами...как да кажа ...след като прочетох ръководството на усилвателя(RESEIVER), никаде не видях вход за ТВ!!!!!.....при което много се учудих....и друго нещо ме изненада....освен нормалните in и out има и video in!!!!.....например има вход и изход на ДВД и in video пак за ДВД......да не би да усилва и видео сигнала:)  :)шегувам се:).......значи има за: CD-in; MD/TAPE-in and out; DVD-in and video in; VIDEO1-in and video in; VIDEO2-in/out and video-in/out; multichenal-in....ами май това е...и аз си мисля че двата стерео изхода(L/R) от ТВ-то мога да ги включа в ДВД in (кадето има съответно две букси лява и дясна).....така си мисля:) ......да ама не..бучи ли бучи:) |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Вто Яну 24, 2006 23:20 Заглавие: |
|
|
| да уточня нещо.......в ръководството се посочват "component video" на ресиивъра, които ги няма на моя усилвател....незнам защо...модела е същия...иначе всичко друго си има..... |
|
|
 |
sacho Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Яну 25, 2006 7:42 Заглавие: |
|
|
Кабела дали е здрав ??Да няма скъсана ширмовка ??? Пробвай без да местиш входа и със същия кабел да подадеш сигнал например от друг източник а не от телевизора. Би трябвало да работи със стандартен LINE INPUT  _________________ СЕРВИЗ ЗОРА - ПЛЕВЕН
www.sacho5.alle.bg |
|
|
 |
Фикри Нури Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Яну 25, 2006 9:17 Заглавие: |
|
|
Липсва ти маса му ТВ-то и усилвателя. _________________ http://www.velox-systems.eu/
В скайпа: filikon |
|
|
 |
aleks_77 Нов потребител

|
Пуснато на: Сря Яну 25, 2006 16:21 Заглавие: |
|
|
Май ще излезе кабела.....пробвах го на ДВД-то...и при него бучи...значи е менте тоя кабел....ами.....за 3лв от техополис....нормално....ще го сменя и ще видим
p.s.
все пак никои нищо не каза за тези филтри за който питах:( |
|
|
 |
Stoy40 Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Яну 25, 2006 21:08 Заглавие: |
|
|
| Този проблем в този форум, се обсъжда има-няма през седмица,ползвай бутона "търсене" и ще се насладиш на стотици казвания..... |
|
|
 |
|