|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Cvetanov Нов потребител

|
Пуснато на: Вто Юли 06, 2004 6:39 Заглавие: |
|
|
обвиненията за плагиатстване са за подписа
ако не мога да го поправя значи не е развалено, но все пак животът крие изненади |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Noel Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Юли 06, 2004 6:53 Заглавие: |
|
|
Здравейте колеги.
Случайно погледнах темата и виждам че тук става въпрос не само за лак
Мисля че трябва да взема отношение само съжалявам че забелязвам това малко късно. Нека бъдем по толерантни. Щом някой е харесал девиза ми няма нищо лошо в това да го употреби.Разбира се би било по коректно да го промени малко но технически погледнато е направено.Аз също в известен смисъл съм го изплагиатствал но е променен за да не изглежда прекалено самоуверено. Може би режисьорите на "Алф" ще се зарадват Bojko , благодаря ти за застъпването . Трябваше аз да реагирам но го забелязвам късно.
Нека оставим темата и всеки сам да си направи изводите. Все пак сме тук за да си помагаме кой с каквото може и всеки трябва да прецени на кого трябва да помогне. _________________ Ако не мога да го поправя значи не е развалено .........но живота крие и изненади  |
|
|
 |
toltec Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Юли 12, 2004 22:25 Заглавие: |
|
|
| Не се заяждам , ама има ли начин тази тема да спре да е важна ...? |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|