Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Въпрос за RECEIVER?
Иди на страница Предишна  1, 2

Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Общи приказки - Just talking

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
aleks_77
Нов потребител
Нов потребител

МнениеПуснато на: Пон Фев 06, 2006 23:34    Заглавие: Отговорете с цитат

Значи .....да видим какво съм разбрал...значи когато свържа ТВ-то със трите чинча-audio L/R и video, от буксата video out ще ми излезе сигнал които ......незнам къде да свържа( може би през S-videoto на ПЦ-то)...и които ще ми даде информация за ......и това не ми е ясно...
Извиняваи но наистина неразбрах.....може ли по простичко...например..когато свържиш букса А със букса Б ресивара ще усили или нямам да усили....ще покаже или няма да покаже еди какво си....и така конкретно...
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
RC
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Вто Фев 07, 2006 8:16    Заглавие: Отговорете с цитат

Когато вържеш източник в който има и видео сигнал, то този източник може да бъде "пренасочен" към изхода монитор, а през това време на основните ти изходи ще има текущо избрания вход. Към видео изхода "монитор" можеш да си закачиш TV монитор (телевизор по AV) и да следиш какво става с видео източника (примерно търсиш определен момент), който когато решиш или намериш да го прехвърлиш. Това е само контролен изход и целта му не е да усилва сигнала.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Общи приказки - Just talking Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Иди на страница Предишна  1, 2
Страница 2 от 2

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети