| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
RC Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Юли 20, 2004 6:55 Заглавие: |
|
|
| Опитай от лицевия панел едновременно OSD, P- и Vol- едновременно и включи телевизора от мрежовия ключ. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
yuli_ Гост
|
Пуснато на: Вто Юли 20, 2004 17:21 Заглавие: |
|
|
| блязах в режим lev 1 и после нищо немога да направя.Някаде има ли запис на памет ? |
|
|
 |
RC Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Юли 21, 2004 7:51 Заглавие: |
|
|
| Погледни си пощата. |
|
|
 |
Филипов Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Юли 21, 2004 10:34 Заглавие: |
|
|
В момента имам точно същия телевизор. Дистанционно P1676. Настройката става с копчето с двете екранчета едно в друго. Натискаш и задържаш до поява на надписи
P nn
C --
Въвеждаш номера на канала. С Vol +/- е фина настройка. Натискаш пак и те пита P -- Въвеждаш номер позиция за запаметяване (до 40). Натискаш пак до надпис Memo. _________________ Ако двамата имаме по една ябълка и ги разменим, пак ще имаме по една.
Ако двамата имаме по една идея и ги разменим, ще имаме по две!
Oтопление и ВиК. Интелигентни отплителни системи. Проектиране продажба доставка монтаж |
|
|
 |
yuli_ Гост
|
Пуснато на: Сря Юли 21, 2004 10:48 Заглавие: |
|
|
| RC .благодаря за пощата.Но неуспях да се управя ,клиента си купи CONEL 2281,и ще го гледа на SATELIT.Ако се намери памет ще го вилам за ремонт на TV. |
|
|
 |
yuli_ Гост
|
Пуснато на: Сря Юли 21, 2004 16:09 Заглавие: |
|
|
| Филипов благодаря за отзива.но ми заключен и излиза нещо като ключ.Ако имаш възможност драсни ми паметта NVM 3060 и я изпрати на [email protected] .Благодаря предварително. |
|
|
 |
|