Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

к'во е туй нещо QUAD
Иди на страница Предишна  1, 2

Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Обща електроника - General Electronics

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
pamporov
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Сря Юли 21, 2004 17:55    Заглавие: Отговорете с цитат

Айде стига сте обръщали внимание на тоя electronchik вече, от доста време само неговите простотии пълнят иначе хубавия и полезен форум. Не му отговаряйте и той ще се усети най-накрая, че преди да попиташ някой за нещо, първо трябва самия ти да положиш всички усилия сам да се справиш с проблема, а не да ни обижда тука и да се прави на велик, вчерашно л...о, с извинение към колегите!
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
аз съм
Гост

МнениеПуснато на: Сря Юли 21, 2004 19:42    Заглавие: Отговорете с цитат

може да ме мислиш за нещо си там, ама нямаш право да ме обиждаш пред всички. ти си това, дето си мислиш че съм
Върнете се в началото
регистриран анонимен
Гост

МнениеПуснато на: Съб Юли 24, 2004 0:27    Заглавие: Отговорете с цитат

pamporov написа:
Айде стига сте обръщали внимание на тоя electronchik вече, от доста време само неговите простотии пълнят иначе хубавия и полезен форум. Не му отговаряйте и той ще се усети най-накрая, че преди да попиташ някой за нещо, първо трябва самия ти да положиш всички усилия сам да се справиш с проблема, а не да ни обижда тука и да се прави на велик, вчерашно л...о, с извинение към колегите!

Напълно съм съгласен !

Ей electronchik, то бива бива ентусиазъм ама... Smile недей така !
Нужна ти е "малко" литература да попрочетеш и тогава питай каквото ще питаш. Повярвяй ефекта ще бъде меко казано чувствителен. Мен преди няколко години ме хулиха насам натам по форумите и сервизите задето се изхвърлях в изказванията си неподготвен, НО СИ ВЗЕХ БЕЛЕЖКА (а не се цупех). Купи си книжки има наблизо до теб не можеш да отречеш и временно стига БЪЛВАЛ въпроси! Опитай се първо сам да си отговориш!
ПРИЯТНО ЧЕТЕНЕ Wink

Theory without practice is lame, practice without theory is blind... >>> голямата истина (не само в електрониката)
НЕКА МОДЕРАТОРИТЕ НЕ БЪРШАТ ТОВА,МОЛЯ! СТРОГОСТТА МИ Е ОПРАВДАНА!
Върнете се в началото
Гост

МнениеПуснато на: Съб Юли 24, 2004 12:40    Заглавие: Отговорете с цитат

Very Happy Ехеее добре че elektronchika ЗАТЛАЧВА само този форум.
Радвам се, че не му чета глупостите и по другите форуми Wink

ПРИЯТЕЛЮ (виждам, че се обиждаш от това да не те наричат КОЛЕГА, ама с нищо не си заслужил това обръщение) вземи си поука не се мръщи.
Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Обща електроника - General Electronics Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Иди на страница Предишна  1, 2
Страница 2 от 2

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети