|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
pamporov Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Юли 21, 2004 17:55 Заглавие: |
|
|
| Айде стига сте обръщали внимание на тоя electronchik вече, от доста време само неговите простотии пълнят иначе хубавия и полезен форум. Не му отговаряйте и той ще се усети най-накрая, че преди да попиташ някой за нещо, първо трябва самия ти да положиш всички усилия сам да се справиш с проблема, а не да ни обижда тука и да се прави на велик, вчерашно л...о, с извинение към колегите! |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
аз съм Гост
|
Пуснато на: Сря Юли 21, 2004 19:42 Заглавие: |
|
|
| може да ме мислиш за нещо си там, ама нямаш право да ме обиждаш пред всички. ти си това, дето си мислиш че съм |
|
|
 |
регистриран анонимен Гост
|
Пуснато на: Съб Юли 24, 2004 0:27 Заглавие: |
|
|
| pamporov написа: | | Айде стига сте обръщали внимание на тоя electronchik вече, от доста време само неговите простотии пълнят иначе хубавия и полезен форум. Не му отговаряйте и той ще се усети най-накрая, че преди да попиташ някой за нещо, първо трябва самия ти да положиш всички усилия сам да се справиш с проблема, а не да ни обижда тука и да се прави на велик, вчерашно л...о, с извинение към колегите! |
Напълно съм съгласен !
Ей electronchik, то бива бива ентусиазъм ама... недей така !
Нужна ти е "малко" литература да попрочетеш и тогава питай каквото ще питаш. Повярвяй ефекта ще бъде меко казано чувствителен. Мен преди няколко години ме хулиха насам натам по форумите и сервизите задето се изхвърлях в изказванията си неподготвен, НО СИ ВЗЕХ БЕЛЕЖКА (а не се цупех). Купи си книжки има наблизо до теб не можеш да отречеш и временно стига БЪЛВАЛ въпроси! Опитай се първо сам да си отговориш!
ПРИЯТНО ЧЕТЕНЕ
Theory without practice is lame, practice without theory is blind... >>> голямата истина (не само в електрониката)
НЕКА МОДЕРАТОРИТЕ НЕ БЪРШАТ ТОВА,МОЛЯ! СТРОГОСТТА МИ Е ОПРАВДАНА! |
|
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Съб Юли 24, 2004 12:40 Заглавие: |
|
|
Ехеее добре че elektronchika ЗАТЛАЧВА само този форум.
Радвам се, че не му чета глупостите и по другите форуми
ПРИЯТЕЛЮ (виждам, че се обиждаш от това да не те наричат КОЛЕГА, ама с нищо не си заслужил това обръщение) вземи си поука не се мръщи. |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|