|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
showMANiak Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Мар 13, 2006 12:56 Заглавие: |
|
|
| irc.bg написа: | | помисли малко преди да пишеш |
И ти щото нищо не ти се разбира  _________________ Може и да бъркам..... |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
интермаш Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Мар 13, 2006 14:02 Заглавие: До модераторите. |
|
|
Г-н Филипов, Г-н РС,
Струва ми се, че трябва да вземете някакви адекванти мерки спрямо
Господина irc.bg - имам предвид неговите жълти правоъгълници в подписа на постовете му.
Савов |
|
|
 |
Кашика Гост
|
Пуснато на: Пет Мар 17, 2006 15:58 Заглавие: |
|
|
| Emil Evtimov написа: | tchav kоя година си служил в Елхово .Аз 87 ,88шест месеца школа в Ямбол и 89 се уволних в Елхово . Беше страхотно  |
Ех, ех, Ямбол - кашишката школа, Елхово, Грудово ,Болярово, беше гот, ама беше отдавна. Сега жената понякога ме кара да се върна по тия земи, че изглежда там някъде ми е останал войнишкия... Ама аз си мисля, че всичко е било от фасула, тогава много го ядехме и все бяхме натопорчени. |
|
|
 |
pexli Активен потребител

|
Пуснато на: Пет Мар 17, 2006 16:36 Заглавие: |
|
|
| irc.bg човека както виждаш нищо не е казал в поста си какъв му е компа за да се изказваш по този начин. |
|
|
 |
chwr Гост
|
Пуснато на: Пет Мар 17, 2006 18:22 Заглавие: |
|
|
| Препоръчвам Color Pilot([urlhttp://www.colorpilot.ru/pilot.html]сайт[/url]). Въобще всичко от разработчика му е невероятно добро. Програмата е предвидена специално за обработка на снимки. Има много добър самоучител(анимиран). И освен всичко друго не изискава мощни хардуерни ресурси. |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|