| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
peterhr Нов потребител

|
Пуснато на: Пет Авг 20, 2004 16:58 Заглавие: |
|
|
Не е въпроса колко струва а една идея за "спорта".
Много дребни такива неща съм си майсторил заради идеята САМ да го направя. Интересно ми е. и ми харесва
А и реле, кабели, жак и други също струва пари. Но така ми е по-удобно. Сега имам CD в колата и не се виждат никакви кабели. CD-то ми няма усилвател и използвам касетофона.
ПП: А и касетофона го бях разглобявал преди това 4-5 пъти, че все ми горяха лампички или пък се късаха гумените накрайници на бутоните и те не искаха да излизат след като ги натиснеш. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Morphadron Гост
|
Пуснато на: Пет Авг 20, 2004 22:28 Заглавие: |
|
|
peterhr e prav za sporta e raotata 6toto rabotata e baq pipliva s tiq nastriki i namestvaniq na glavata, i e nqkak si dobro predizvikatelstvo.Na pruv pogled si e lesna raota ama ne e nikak taka.Az li4no se zanimavam s tova kato lubitel i si mi e dosta interesno da opitam zatova turseh info i hora za edno 6te pomolq nqma mqsto za lo6i 4uvstva nali znaete vseki lud s nomera si taka 4e mercy za dadenoto info i do skoro v drugite temi  |
|
|
 |
MITASHKI Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Авг 21, 2004 7:55 Заглавие: |
|
|
Що не пишете на кирилица?
Щом е за спорта няма проблеми.Но всичко е пари,най-вече времето.На мен ми е много скъпо.Четох някъде из тези форуми че се търси лампов усилвател без изходен трасформатор.Етови едно сериозно предизвикателство. |
|
|
 |
ELP Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Авг 21, 2004 12:43 Заглавие: предизвикателство |
|
|
Абе и аз търся как да накарам телевизор с кинескоп, да работи без ТХО , ама няма! |
|
|
 |
F SOL Гост
|
Пуснато на: Нед Авг 22, 2004 0:01 Заглавие: |
|
|
| абре хора тоя кабел от стерео слушалките от магазина за 1 лев дали ще ми срърши раота кабелчето е супер тънко ама поне е сас стерео жак накрая? |
|
|
 |
peterhr Нов потребител

|
Пуснато на: Нед Авг 22, 2004 7:28 Заглавие: |
|
|
Обикновенно тези кабели не са екранирани. Имат само лаково покритие за изолация. По-добре е екраниран.
Но не пречи да пробваш. Ако не се набиват много шумове може и да стане. |
|
|
 |
|