|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
bobykafe Опитен потребител

Регистриран на: 02 Ное 2004 Мнения: 1325 Местожителство: Стара Загора
|
Пуснато на: Сря Юни 28, 2006 23:27 Заглавие: |
|
|
Дори не смятам да се изчервявам от факта, че съм старозагорец.
"Никога, ама никога не си и помисляйте да ходите в Стара Загора и на нещо, организирано от тях. "
Смело изказване, но не смесвай триците с брашното! Това, че някакъв "цървул" /хехе- израза ме кефи/ се титулова "верея мюзик" мен въобще не ме вълнува- целия окръг знае, че верея кабел вече е булсатком, в комплект с офиса в идеален център, три етажа мрамор, много сме бедни, благодаря за таксата за кабелната, а верея мюзик сега най вероятно е чалга канал, пускащ стари песни без лиценз от 24:00 до 7:00 да не ги хванат... аз не ги гледам, честно да си кажа. Но такава публична обида на града не бих понесъл. Чалга не слушам, телевизор ползвам да видя новините. А излагацията наистина беше класова. И да попитам- защо стадиона беше празен? Щото билета беше 40 лева. Ако беше 10- сигурен съм и то наистина СИГУРЕН, че щеше да се пука по шевовете още в 17:00 часа, а приходите на въпросния цървул щяха да са в пъти повече и то десетки пъти. _________________ Няма нищо по- унизително от това, да виждате идиоти, които успяват в начинания, в които сте се провалили
----------------
В този форум вече съм само на гости... |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
slav4o.com Опитен потребител

Регистриран на: 04 Юли 2004 Мнения: 2970 Местожителство: Велико Търново
|
Пуснато на: Чет Юни 29, 2006 0:22 Заглавие: |
|
|
| Съжалявам ама Скорпиънс май вече не са това което са били, оствен че тия от верея мюзик са излъгали лошо хората. Но все пак миналата година Пърпъл "взимаха по 20 лв" Блек Сабат взимали по 35 лв. Това им беше първото идване на Сабат. Но скорпиънс идват тая година мисля за 4ти път,те идваха миналата в Каварна. Напоследък има доста измислици за концерти, даже имаше че АC/DC миналата година щели да идват през август във Варна. Само дето не бяха написали, че щели да идват със Бон Скот (лека му пръст) .За сега мога да вярвам само на София Мюзик Ентърпрайсиз и Каварна. Отмениха концерта на Контрол / Ахат / Щурците в тъново но го направиха следващата вечер и се събраха малко повече хора. Все пак удари градушка и нямаше друг начин. Доста рекламно звучи, но все пак СМЕ не са случайни имат и над десет години опит. Някои сигурно знаят за Брейзън Абът 2003 в Пловдив. До скоро (до миналата година) не вярвах, че друг може да организира концерти от техния ранг и се учудих че ДИО идва и то в Каварна. Леле викам си ДИО идва и какво ще прави баш пък у Каварна ??? Но се оказа че кмета е виновен (Той е печен). Зачестяват злоупотребите напоследък. Съжалявам, че така се е получило. Засега само на тея двете организации мога да вярвам. Като казаха "верея Мюзик" ми се стори като че ли малко познато, ама когато чуя "София Мюзик Ентърпрайсиз представя..." и се обръщам да чуя кой ще идва. Пак повтарям преди само 1 година нямаше друг организатор. Не вярвам Цонко да се изложи по тоя начин. Вече станах доста пристрастен ама поне ако съм помогнал с малко да обера гнева. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|