| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Fluke Гост
|
Пуснато на: Пет Авг 04, 2006 15:05 Заглавие: |
|
|
И все пак ако тръгна до поя, каде е най-удачното място да се прави вход?
Виждам, че ме предпазваш да не си прецакам касетофона, но пък ако прецакам нещо ще имам повод да си взема нов с вход :Р |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
sheki Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Авг 07, 2006 19:49 Заглавие: |
|
|
хехе удачно .. помисли колко избора имаш при условие че искаш да си ползваш и др екстри и регулировки,мястото е само едно трябва ти схема както ти казаха по горе ... от там нататък следват главоболия произтичащи с обшата маса на на източника на сигнал и касетофона ...
съвета ми е адапторна касета ...
п.п. когато имах SL45i си бех напраил чинчове изход заради мп3 плеера , вършеше работа кога тряяше да се ремонтира някой усилвател просто е винаги под ръка  _________________ http://mikrotik-bg.net/ |
|
|
 |
pavelari Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Авг 16, 2006 14:24 Заглавие: |
|
|
аабе вход на усилвател се намира със затворени очи. плюнчиш леко пръста и пипаш по платката около потенциометъра за увеличаване/намаляване на звука. Има специфично бучене, което ако не познавате може да ви накара да запоите не където трябва. общо взето обаче няма как да се сгреши. иначе най безопасно е с касетка |
|
|
 |
marinov Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Авг 17, 2006 21:32 Заглавие: |
|
|
колега , метода ти е мнооо научен !  |
|
|
 |
nafo Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Авг 19, 2006 21:31 Заглавие: |
|
|
Относно тези касети... аз ползвам една подобна за 10 пари и не бих казал, че съм много доволен от нея (мисля че беше на TelStar). _________________ Всичко е ток и жици. |
|
|
 |
pavelari Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Авг 22, 2006 10:16 Заглавие: |
|
|
| аз пък мога да кажа, че касетка от 2 лева върши много добра работа. важното е да се фиксират добре главите една срещу друга - проблемите идват от там - ако няма да се слушат други касети е най добре да се направи фиксиране на главата на касетофона според качеството на звука на тази с кабела. |
|
|
 |
|