| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
prasse Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Сеп 03, 2006 15:51 Заглавие: |
|
|
| mishomvp написа: | | Ivailosp написа: | | siemens може да се прави и без да се реже тест пойнт |
Дам може и без тестпойнт с jokera  |
Разкажи за това революционно постижение - как става АХ72 с Joker-a без тестпойнт??? |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
thewizard Нов потребител

|
Пуснато на: Пон Сеп 04, 2006 20:39 Заглавие: |
|
|
Хайде де не става ли с генератор на кодове без да се включва към каквото и да е. Казаха ми ,че щом е заключен от Мтел значи няма нужда да се включва каквото и да е било , просто се генерира кода при наличие на IME код който в случая е 357402005236283 . Някой няма ли такъв генератор да ми каже кода. Аз ако имах кинти да дам за разкодиране нямаше да си купувам кодиран телефон. Все пак си говорим за AX72 не за нещо в горен ценови клас.
email : [email protected] |
|
|
 |
pavlin v Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Сеп 05, 2006 9:11 Заглавие: |
|
|
| Имам А31 как да го отключа същото важи иза него.????????????????? |
|
|
 |
cdi Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Сеп 05, 2006 10:10 Заглавие: |
|
|
| thewizard написа: | Хайде де не става ли с генератор на кодове без да се включва към каквото и да е. Казаха ми ,че щом е заключен от Мтел значи няма нужда да се включва каквото и да е било , просто се генерира кода при наличие на IME код който в случая е 357402005236283 . Някой няма ли такъв генератор да ми каже кода. Аз ако имах кинти да дам за разкодиране нямаше да си купувам кодиран телефон. Все пак си говорим за AX72 не за нещо в горен ценови клас.
email : [email protected] |
Не се занимавай с глупости - ходи да ти го отключат - за генератор забрави. |
|
|
 |
Pepi Petrov Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Сеп 05, 2006 11:02 Заглавие: |
|
|
| Аман от тия Сименси пратете ми ги по по пощата с 5лв. приложени в пратката ще ви ги отключа,по изгодна оферта не мога да ви предложа,офертата е за колеги от форума. |
|
|
 |
Ivailosp Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Сеп 05, 2006 14:55 Заглавие: |
|
|
| Цитат: | | Казаха ми ,че щом е заключен от Мтел значи няма нужда да се включва каквото и да е било |
да и аз имам приятел, които има приятел, които познава човек който е дочул разговор във влака как отлючването става дори само с един универсален код за всички модели gsm-и |
|
|
 |
thewizard Нов потребител

|
Пуснато на: Вто Сеп 05, 2006 16:40 Заглавие: |
|
|
намерих една програмка за калкулиране на кодове но само за Siemens CL50 и ST55 става за жалост. Като гледам няма и по-нова версия такаче май ще ходи AX72 на доктор  |
|
|
 |
prasse Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Сеп 07, 2006 8:13 Заглавие: |
|
|
| thewizard написа: | намерих една програмка за калкулиране на кодове но само за Siemens CL50 и ST55 става за жалост. Като гледам няма и по-нова версия такаче май ще ходи AX72 на доктор  |
CL50 и ST55 няма нищо общо със Siemens |
|
|
 |
prasse Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Сеп 07, 2006 8:17 Заглавие: |
|
|
| pavlin v написа: | | Имам А31 как да го отключа същото важи иза него.????????????????? |
com cable (not usb prolific 2003!!!), testpoint и Jocker - това е всичко и е без пари (ако си направиш кабела сам, разбира се). |
|
|
 |
thewizard Нов потребител

|
Пуснато на: Пет Сеп 08, 2006 20:58 Заглавие: |
|
|
Извинявам се за некомпетентния въпрос но какво значи рязане на тестпоинт. Имам една снимка на отворен AX72 и върху една спойка пише тестпойнт.
Аз имам програмите JokerV0341 и Siemens Service Toolbox Pro 6.5 мога да намеря и кабел. Друго нужно ли ми е и каква е процедурата ? |
|
|
 |
|