| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
nikig Нов потребител

|
Пуснато на: Съб Сеп 18, 2004 19:30 Заглавие: |
|
|
| КОЦЕВ БЛАГОДАРЯ ТИ ЧЕ СИ ТЪРСИЛ ИСТЕГЛИХ ОТ ТАМ ЕДИН ФАИЛ НО Е В ФОРМАТ Е2P КАКВА Е ТАЗИ ПРОГРАМА АЗ Я НЯМАМ И НЕМОГА ДА ГО ОТВОРЯ АКО ЗНАЕШ ОТГОВОРИ МИ |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
RC Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Сеп 18, 2004 19:34 Заглавие: |
|
|
Формат на PonyProg!
За подробности тук:
http://www.LancOS.com |
|
|
 |
sacho Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Сеп 19, 2004 15:12 Заглавие: |
|
|
Повечето програми за програматори четат този формат но трябва да им окажеш да четат всички разширения. С какъв програматор и софтуер работиш ???  _________________ СЕРВИЗ ЗОРА - ПЛЕВЕН
www.sacho5.alle.bg |
|
|
 |
RC Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Сеп 19, 2004 15:34 Заглавие: |
|
|
sacho, подобен съвет | Цитат: | | четат този формат но трябва да им окажеш да четат всички разширения | не е съвсем коректен.
Във формата на "кончето" (в началото на самия файл) могат да бъдат коментарии. Когато такъв файл се отваря с програма която го поддържа тази "служебна" информация си отива там където и е мястото. В противен случай тя може да се окаже в "полето" на самия дъмп, а нали целта е точната информация да е на точното място. |
|
|
 |
GOSHO Опитен потребител

Регистриран на: 08 Яну 2004 Мнения: 1450 Местожителство: Варна - с.Тополи
|
Пуснато на: Нед Сеп 19, 2004 16:52 Заглавие: |
|
|
| Можеш да изтеглиш PonyProg от линка на RC ,да отвориш файла с PonyProg и след това да го запишеш в друг формат (bin,hex и др.).И след това да го отвориш с твоя програматор. Предполагам че не би трябвало да има проблем. |
|
|
 |
kotzev Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Сеп 19, 2004 18:05 Заглавие: |
|
|
| Доколкото разбирам не можеш да отвориш линка.На моя компютър в сервиза записа си излезе напълно нормален.Сега се опитах на домашния комп. но ми показа записа само като едни ероглифи.И двата ми компа са с един и същ WINDOWS ХР а защо така се получава незнам.Утре ще търся помощ.Също ще ти пратя записа на паметта като го сваля може пък да помогне. |
|
|
 |
nikig Нов потребител

|
Пуснато на: Нед Сеп 19, 2004 21:21 Заглавие: |
|
|
| RC= АЗ ЗАРЕДИХ ТУК В ПЛЕВЕН ЕДНА НОВА ПАМЕТ И Я СЛОЖИХ НО ДАЛИ НЕ БЕШЕ ПДХОДЯЩИЯ СОФТОЕР ТРЪГНА НО ПРОБЛЕМА СИ ОСТАНА СЪЩИЯ КАКТО СЪМ ГО ОПИСАЛ.ДАЖЕ С ПРОМЕНЕНА ГЕОМЕТРИЯ.A ОРГИНАЛНАТА ПАМЕТ Е С ДОБРА ГЕОМЕТРИЯ НО ВСИЧКО СЕ НАМАЛИ НА МИНИМУМ И НЕ ПОЗВОЛЯВА С ДУ. РЕГУЛИРАНЕ |
|
|
 |
RC Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Сеп 20, 2004 7:00 Заглавие: |
|
|
| nikig, съвсем в реда на нещата е с друга памет геометрията да се нуждае от донастройка. И един банален въпрос, все пак сигурен ли си че на пулта ти работи всички бутони? |
|
|
 |
kotzev Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Сеп 20, 2004 7:09 Заглавие: |
|
|
| Провери си пощата .Мисля че успях да ти пратя записа.Аз втози комп имам инсталиран Pony prog и за това записа ми излиза. |
|
|
 |
nikig Нов потребител

|
Пуснато на: Пон Сеп 20, 2004 18:42 Заглавие: |
|
|
| КОЦЕВ - НЯМА НИЩО В ПОЩАТА СЛУЧАЙНО ДА НЯМЯШ ПРИ ТЕБ ПОДОБЕН ПРОЦЕСОР ИЛИ ТВ. ДА ДОЙДА ДО ЛОВЕЧ ДА ГО ДОКАРАМ ДА ПРОБВАМЕ ЗА ДА СЪМ СИГОРЕН ДАЛИ Е В ПРОЦЕСОРА ПИТАТ МЕ ДА ЛИ МИ РАБОТЯТ БУТОНИТЕ САМО МОГА ДА ГО ПУСНА ОТ ТЯХ И ПО НЯКАКЪВ НАЧИН ВЛИЗАМ В МЕНЮТО КАТО МУ НАТИСКАМ ДВА ОТ БУТОНИТЕ |
|
|
 |
|