|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
plm Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Окт 08, 2004 10:00 Заглавие: |
|
|
| При нормален сигнал напрежението на АРУ е около 3,7в (дадено е на схемата).Тук по скоро проблема е общ и за трите обхвата, по силно изразен в UHF( слаб сигнал). Ако тунера е здрав остава IF-МЧУ, или разделителните 3х330pF. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Добри Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Окт 11, 2004 11:58 Заглавие: |
|
|
Забелязал съм, че най много време губя след като при правилна диагностика попадна на дефектни резервни части от магазинната мрежа или откровенни ментета. В случая проблема е точно такъв купения тунер е със същия дефект като този от телевизора. 1 на 1000 но на мен ми се случва. Благодаря на всички колеги за мненията и помоща при ремонта. Успех на всички. _________________ Дайте ми акъл и информация, пари не ви искам. |
|
|
 |
sacho Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Окт 14, 2004 17:55 Заглавие: |
|
|
По горе изказах и това предположение но на всеки може да се случи. Ако не е тайна напиши каква марка е ментето и на каква цена е че да се пазим от този модел.  _________________ СЕРВИЗ ЗОРА - ПЛЕВЕН
www.sacho5.alle.bg |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|