|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Гост
|
Пуснато на: Вто Дек 19, 2006 22:22 Заглавие: |
|
|
| fishev написа: | | Госте общи познания по електроника и задълбочени и обширни познания по ремонти на битова електроника (съчетани със натрупан многогодишен опит) май се разминават доста Това всъщност е форум за взаимопомощ между колеги занимаващи се със РЕМОНТИ на тази техника на различни нива А не е форум в помощ на потребителя как да си оправи и/или дотроши техниката Ти със твоите познания ще ми кажеш ли кое шаси и кои е процесора на твоя LG или само ще цитираш два пъти цената 310и 320 лв Ако искаш мога ти ги кажа шаси МС049 процесор VCT49X3 с парт номер 6927V2071AN Пиша ти тези подробности за да разбереш че не си губя времето в глупости а в сериозни неща Да има го този проблем при този тв но досега ми е излизал от няколко различни места липсата на цвят но винаги са влизали черно бели при теб може само да се гадае дали наистина има проблем в апарата след като 8 дена работи при колегите без да покаже дефект Ако нещо те интересува мини на лични или на меил да не обръщаме темата на чат |
fishev
Темата ми е видяна 150 пъти. Предполагам че и на други хора им е интересно да научат нещо повече по този проблем.
След като участниците в този форум са само техници мисля че съм попаднал на точното място за да науча за какво става въпрос.
Ако предполагаш нещо защо просто не ми кажеш?
Можеше да ме излъжеш нещо като специалист и да спра да наблюдавам повече тази тема. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
интермаш Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Дек 19, 2006 22:31 Заглавие: |
|
|
Уважаеми "Гост",
по принцип, тук във форума не се уважават "гостите".Регистрацията трае секунди.
Така поставен въпроса, трябва да си врачка, за да можеш да отговориш. Въпросът ти е нещо като логическа задача.
Единствената информация, която даваш е, че ТВ у вас е повреден, а в сервиза работи.
Хвърлих боб и той показа, че в такива случаи, "повредата" може би е в сигнала, който ползувате в дома си. Освен това, може би "блока за цветност" все пак е "хлабав" по отношение на силата на сигнала, или пък нещо не е на ред в тракта тунер - МЧУ.
Пожелавам успешно излизане от ситуацията. |
|
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Вто Дек 19, 2006 22:49 Заглавие: |
|
|
| интермаш написа: | Уважаеми "Гост",
по принцип, тук във форума не се уважават "гостите".Регистрацията трае секунди.
Така поставен въпроса, трябва да си врачка, за да можеш да отговориш. Въпросът ти е нещо като логическа задача.
Единствената информация, която даваш е, че ТВ у вас е повреден, а в сервиза работи.
Хвърлих боб и той показа, че в такива случаи, "повредата" може би е в сигнала, който ползувате в дома си. Освен това, може би "блока за цветност" все пак е "хлабав" по отношение на силата на сигнала, или пък нещо не е на ред в тракта тунер - МЧУ.
Пожелавам успешно излизане от ситуацията. |
интермаш
Благодаря ти за отговора. Виждам че несъм желан в този форум в който научих много неща за моя телевизор. Това отговаря на въпроса ти за регистрацията.
Относно боба, явно и той ти е развален, защото когато включа видеото пак го прави, а това съм го написал.
Ако за всяка повреда ти е нужен боб за разгадаване, каде ще му излезне края.
Все пак даде някъкъв атговор за което ти благодаря.  |
|
|
 |
интермаш Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Дек 20, 2006 0:03 Заглавие: |
|
|
Продължавам, защотоне ми се спи, пък и майтап да става...
Струва ми се, че си прочел поста ми както дявола чете евангелието.
Нейсе...
За видеото - ако го включваш през буксата Евроскарт, това категорично говори за повреда. Ако обаче го включващ през антенния вход на ТВ, то прочети отново предишния ми пост.
А по отношение на боба - прочети второто ми изречение - с данните които си дал, съвет може да ти се даде само чрез врачуване.
Г-н Фишев ти предложи решение, но ти и него прочете по горния начин.
Хайде лека нощ.
Поздрави |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|