Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Печaтните платки на Млад Конструктоp.
Иди на страница Предишна  1, 2

Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Общи приказки - Just talking

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
hshop
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Кнежа

МнениеПуснато на: Нед Фев 11, 2007 18:48    Заглавие: Re: Печaтните платки на Млад Конструктоp. Отговорете с цитат

shiksto написа:
В сайта на млад конструктор продават някви платки където нито има описани какво представляват нито схемата....например "Ключодържател за разсеяни" !?! Като си поръчам платката ще ми дадът ли и схема с описание??

Аз съм си поръчвал доста неща от МК и за сега са били коректни!
Относно схемите,не е проблем да звънете или пишете до редакцията и да си кажете точно какво искате,а и списанията не са чак толкова скъпи(имаги и на куп-25 лв-12 броя),че да не си ги купите-аз ги имам всички и не съм обеднял Very Happy ако пушите(например),кое е по-ценно и скъпо Exclamation Question
За това Ви препоръчвам купете си ги -направете си сметка какво точно ви трябва,за да Ви го пратят с една поръчка(самата тя е о-о 3 лв. Smile ).
С поздрави hshop !
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Общи приказки - Just talking Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Иди на страница Предишна  1, 2
Страница 2 от 2

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети