|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
batniky Нов потребител

|
Пуснато на: Пон Фев 26, 2007 19:05 Заглавие: |
|
|
производителите затова продават "KIT" за тая работа а що се отнася до захранването може и от там да е ама при мен се оказа от дъното ама и аз съм с OCZ Platinium 800MHz но на съшата платформа и същото дъно смених си най накрая с MSI и работата заспа.Тея от Asus малко са се издънили с тоя модел M2V..напреженията се вдигаха само до 1.95В което в моя случай беше крайно недостатъчно и се наложи да си играя с честоти тайминги и закъснения  _________________ Ако не си чук , ще си наковалня !!! |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Milen_haskovo Опитен потребител

Регистриран на: 11 Фев 2005 Мнения: 1404 Местожителство: София/Хасково
|
Пуснато на: Пон Фев 26, 2007 19:47 Заглавие: |
|
|
batniky, защо си купил това дъно като ти се играе с напреженията - за тия пари - толкова. Защо не си купи един Epox или DFI  _________________ Както си работеше и спря... |
|
|
 |
batniky Нов потребител

|
Пуснато на: Пон Фев 26, 2007 21:26 Заглавие: |
|
|
Имах и Epox едно време ..... става ма и грее ....DFI каквото исках нямаше тогава >когато си сглобявах машината имаше 2-3 дъна на AM2.Бях един от пионерите на този сокет да не коментирам че го събирах 1,5 месеца _________________ Ако не си чук , ще си наковалня !!! |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|